ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.12

Η Μέρκελ τα μαζεύει για κούρεμα, σκληραίνει το πόκερ

Η Μέρκελ τα μαζεύει για κούρεμα, σκληραίνει το πόκερ

 Αναστάτωση προκάλεσαν στις διεθνείς αγορές οι δηλώσεις της Άνγκελα Μέρκελ την Κυριακή, σύμφωνα με τις οποίες ένα νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους είναι πιθανό από το 2014. Εν συνχεία το Βερολίνο, δια του κυβερνητικού εμπροσώπου διέψευσε τα δημοσιεύματα και υποστήριξε πως οι δηλώσεις της καγκελαρίου παρερμηνεύτηκαν.
Αξιωματούχοι των Βρυξελλών, που θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, υποστηρίζουν ότι η διάψευση του Βερολίνου ήθρ νατόπιν εορτής και μετά από παρεμβάσεις ελλήνων αξιωματούχων. Η ελληνική κυβέρνηση έλαβε αμέσως μύνημα από τις τράπεζες και τους συμβούλους στη διαδικασία επαναγοράς χρέους, ότι οι δηλώσεις αυτές δημιουργούν πρόσθετη νευρικότητα και αβεβαιότητα στην αγορά αυξάνοντας τις πιθανότητες αποτυχίας του εγχειρήματος.
Την εκτίμηση ότι οι δηλώσεις της Καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ για το ελληνικό χρέος παρερμηνεύθηκαν εξέφρασε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ. «Η κυρία Μέρκελ δεν είχε σκοπό να δώσει την εντύπωση ότι εξετάζει το ενδεχόμενο νέας αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους μετά το 2014-15. Οι ευρωπαίοι εταίροι της Ελλάδας πρέπει να εξετάσουν μετά το 2014-15 την κατάσταση. Θα πρέπει να εκτιμήσουν αν η χώρα μπορεί να επιστρέψει στις αγορές», διευκρίνισε ο κ. Ζάιμπερτ, προσθέτοντας ότι «το να συμπεραίνει κανείς κάτι περισσότερο, είναι πολύ ευφάνταστο». Παράλληλα, απέρριψε κατηγορηματικά εικασίες που θέλουν την καγκελαρία να βρίσκεται σε διάσταση με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. 
Σε συνέντευξή της, στην εφημερίδα Bild am Sonntag (Bild της Κυριακής), η γερμανίδα Καγκελάριος, ερωτηθείσα αν το «κούρεμα» του χρέους έχει αναβληθεί ως μετά τις εκλογές στην Γερμανία, είχε δηλώσει:
«Εάν η Ελλάδα μια μέρα τα πηγαίνει και πάλι καλά με τα έσοδά της, χωρίς να δημιουργεί νέα χρέη, τότε θα πρέπει να δούμε την κατάσταση και να την αξιολογήσουμε.
Αυτό όμως δεν θα συμβεί πριν από το 2014-15, εάν όλα εξελιχθούν με βάση το σχέδιο», τοποθέτηση η οποία ερμηνεύθηκε ως «μη απόρριψη» μιας δεύτερης απομείωσης του ελληνικού χρέους.
«Αυτό σημαίνει ότι οι ευρωπαίοι εταίροι της Ελλάδας πρέπει να εξετάσουν μετά το 2014-15 την κατάσταση. Θα πρέπει να εκτιμήσουν, αν η χώρα μπορεί να επιστρέψει στις αγορές», διευκρίνισε ο κ. Ζάιμπερτ, τονίζοντας ότι η θέση της γερμανικής κυβέρνησης δεν έχει αλλάξει και ότι η καγκελάριος δεν είπε τίποτε άλλο από ό,τι είπε και το τελευταίο Eurogroup.
«Το να συμπεραίνει κανείς κάτι περισσότερο, είναι πολύ ευφάνταστο», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικώς με το εάν η επαναξιολόγηση μετά το 2014-15 θα μπορούσε να οδηγήσει τελικά σε «κούρεμα», ο κ. Ζάιμπερτ παρέπεμψε στις αποφάσεις του Eurogroup και τόνισε ότι το ζήτημα της αναδιάρθρωσης δεν συζητήθηκε καν, καθώς τόσο η Γερμανία όσο και άλλα κράτη-μέλη έχουν, επιπλέον, σχετικό νομικό κώλυμα.
Απέρριψε δε κατηγορηματικά εικασίες που θέλουν την καγκελαρία να βρίσκεται σε διάσταση με το υπουργείο Οικονομικών στο θέμα της Ελλάδας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: