ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.12

Μύθος το 45%, οι φόροι είναι στο 68% και βάλε…


Το τρικ του οικονομικού επιτελείου που καταδικάζει όλους τους Έλληνες να ζούνε με 580 ευρώ

Γράφει ο Γιώργος Γάκης
Αν ο στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξαθλιώσουν τους πολίτες και να τους οδηγήσουν στην πείνα, τότε θα
πρέπει να τους δώσουμε «συγχαρητήρια» γιατί το πέτυχαν.
Μετά το τεκμήριο που επιβάλλεται στα παιδιά, πληρώνοντας οι γονείς περισσότερους φόρους αν έχουν περισσότερα παιδιά, μάθαμε και τους φορολογικούς συντελεστές που είναι στο 45% για τα φυσικά πρόσωπα που έχουν εισόδημα πάνω από 26.000 ευρώ το χρόνο.
Αν σε αυτό προσθέσουμε και 23% ΦΠΑ, τότε ο συνολικός φόρος είναι 68%, ενώ στην τσέπη του εργαζόμενου απομένει μόλις το 32% για να ζήσει αυτός και η οικογένειά του. Ακόμα και σε μία συνεταιριστική επιχείρηση τα κέρδη μοιράζονται 50-50. Στην Ελλάδα όμως το κράτος δεν είναι απλός συνέταιρος, έχει τη μερίδα του λέοντος.
Και για να σας το κάνουμε σε… ευρώ σας λέμε ότι αν ένας εργαζόμενος παίρνει 1.860 ευρώ το μήνα καλείται να ζήσει την οικογένειά του με μόλις 595 ευρώ, όσος είναι ο κατώτατος μισθός δηλαδή. Από αυτά θα πρέπει αν πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ, τις έκτακτες εισφορές και μία σειρά άλλων φόρων που δεν περιλαμβάνονται στο 45%.
Δυστυχώς χωρίς κανένα ίχνος ντροπής το οικονομικό επιτελείο θεωρεί ότι αυτή είναι η σωστή συνταγή για να βγει η χώρα από την κρίση.
Η εξαθλίωση και η πείνα δεν είναι συνταγή.
Τα στοιχεία της Eurostat που δημοσιεύτηκαν σήμερα μιλάνε για ποσοστό φτώχειας στην Ελλάδα στο 31%, όχι όμως για το έτος 2012, αλλά για το 2011. Όταν δηλαδή η ανεργία ήταν 18% και όχι 25% που είναι το 2012. Η κατάσταση επιδεινώνεται και το 31% θα είναι ήδη 40% όσο το ποσοστό φτώχειας της Ρουμανίας και της Λετονίας.
Φυσικά ούτε αυτά τα στοιχεία τα βλέπει κανείς.
Το συμπέρασμα για να επιστρέψουμε στο αρχικό μας θέμα, την άγρια φορολόγηση παιδιών και μεσαίων εισοδημάτων είναι ότι είτε δουλεύει κάποιος για 1.860 είτε για 580 ευρώ είναι το ίδιο και το αυτό διότι στην τσέπη του μένουν τα ίδια ψίχουλα και οι δύο ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας.
Πρωταθλήτρια στη φτώχεια είναι η Βουλγαρία με 49%. Τώρα όσοι πιστεύουν ότι αυτό το νούμερο είναι μακριά, ας κάνουν λίγη υπομονή και θα διαπιστώσουν ότι αν ψηφιστεί το φορολογικό νομοσχέδιο που έχει διαρρεύσει, η Ελλάδα θα το ξεπεράσει.
Ντροπή στην κυβέρνηση και για το οικογενειακό επίδομα των 40 ευρώ για το πρώτο παιδί, των 40 για το δεύτερο και των 50 για το τρίτο. Ούτε για κολατσιό στο σχολείο δεν φτάνουν τα συγκεκριμένα ποσά που σημειώστε θα… κόβονται για τους πλούσιους γονείς με εισόδημα πάνω από 9.000 ευρώ!
Αιδώς Αργείοι…

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: