ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.12

Τσάρος των εφοριών με φοροτεχνικές εταιρείες


Μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα ανακύπτει με τον γενικό διευθυντή Φορολογικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών Αντώνη Νανόπουλο, καθώς ο γιος του διατηρεί εταιρεία λογιστικών και φορολογικών υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις και διεκπεραίωσης υποθέσεών τους με την Εφορία.
Τσάρος των εφοριών με φοροτεχνικές εταιρείες
Την ώρα που ο κ. Α. Νανόπουλος κατέχει ένα τόσο νευραλγικό πόστο στο υπουργείο Οικονομικών που μεταξύ άλλων έχει να κάνει με το ποιοι, γιατί και με ποιες μεθόδους θα ελεγχθούν, καθώς και με τα πορίσματα για τις κυρώσεις σε παραβάτες, ο γιος του Κωνσταντίνος Νανόπουλος διατηρεί λογιστικό γραφείο στον Γέρακα και υποκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας με αντικείμενο την παροχή συμβουλών και εξυπηρετήσεων για φορολογικά, λογιστικά και άλλα θέματα.
Την ώρα που ο πατέρας έχει εκ της θέσεώς του πρόσβαση σε απόρρητα φορολογικά στοιχεία πολιτών και επιχειρήσεων και είναι αυτός που αξιολογεί και αποφασίζει για τις περαιτέρω ενέργειες του ελεγκτικού μηχανισμού, ο Κωνσταντίνος Νανόπουλος διαχειρίζεται λογιστικές υποθέσεις φυσικών προσώπων και εταιρειών και εμφανίζεται ως φορολογικός εκπρόσωπος ξένων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Μάλιστα, μέσω site διαφημίζει τις γνώσεις και την εμπειρία του στη σύσταση εταιρειών σε άλλες χώρες, προβάλλοντας και τα φορολογικά πλεονεκτήματα μιας τέτοιας επιχειρηματικής επιλογής.
Στην εταιρεία που έχει την επωνυμία «ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ» και τίτλο «TAXEXPERTS» συμμετέχουν ο Κωνσταντίνος Νανόπουλος με ποσοστό 90%, η σύζυγος του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Βαρβάρα Νανοπούλου με 10% και η κόρη Αικατερίνη Νανοπούλου με ποσοστό 10%.
Τσάρος των εφοριών με φοροτεχνικές εταιρείες
Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στον Γέρακα Αττικής (οδός Δυοβουνιώτη 24), ενώ έχει και υποκατάστημα στην Αθήνα (Βασιλίσσης Σοφίας 77). Διαθέτει και επιχειρηματικό Portal (www.taxexperts.gr), παρέχοντας με το αζημίωτο υπηρεσίες και συμβουλές σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.
Σε περίοπτη θέση βρίσκεται και ο τιμοκατάλογος των υπηρεσιών, σύμφωνα με τον οποίο η απλή κατάθεση φορολογικής δήλωσης στην εφορία κοστίζει 80 ευρώ, η έκδοση κλειδάριθμου 30 ευρώ, η έναρξη δραστηριότητας στην Ελλάδα 660-1.300 ευρώ ανάλογα με το είδος της δραστηριότητας, και η έναρξη δραστηριότητας στο εξωτερικό από 1.450 ευρώ για τη Ρουμανία μέχρι 4.500 για τη Κίνα.
Οι εταιρείες της οικογένειας Νανοπούλου και οι δραστηριότητές τους, όπως φαίνονται μέσα από επίσημα έγγραφα.
Οι εταιρείες της οικογένειας Νανοπούλου και οι δραστηριότητές τους, όπως φαίνονται μέσα από επίσημα έγγραφα.
Ο διαχειριστής της «TAXEXPERTS Κωνσταντίνος Νανόπουλος εμφανίζεται ενώπιον της ΔΟΥ Παλλήνης και ως φορολογικός εκπρόσωπος δύο ξένων εταιρειών στην Ελλάδα. Η μία έχει έδρα τη Πολωνία και αντικείμενο το χονδρικό εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών και η άλλη τη Βρετανία με δραστηριότητα το λιανικό εμπόριο εξοπλισμού, πληροφορικής και επικοινωνιών με αλληλογραφία η μέσω Διαδικτύου.
Η εταιρεία εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και ιδιώτες με έμφαση στην επιχειρηματική δράση στο εξωτερικό. Οπως αναφέρεται στο site «η TaxExperts, μέσω του δικτύου συνεργαζόμενων γραφείων που διαθέτει σε όλο τον κόσμο, είναι σε θέση να σας καλύψει φορολογικά, λογιστικά και νομικά σε όλες σας τις δραστηριότητες στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τη διεκπεραίωση υποθέσεων σε: Αγγλία, Κύπρο, Τουρκία, Καναδά, Κατάρ, Ντουμπάι, Εμιράτα, Βαλκάνια και πολλούς ακόμα προορισμούς».
«Εξωστρέφεια
Σε άλλο σημείο διαφημίζονται τα πλεονεκτήματα για το άνοιγμα επιχείρησης στο εξωτερικό, καθώς μεταξύ άλλων «μειώνει τον επιχειρηματικό του κίνδυνο ως φυσικό πρόσωπο στην Ελλάδα, μειώνει τους φορολογικούς συντελεστές ... Το γραφείο μας μπορεί να καλύψει νομικά, φορολογικά και λογιστικά τους δημοφιλέστερους επιχειρηματικούς προορισμούς εκτός Ελλάδας. Με τη χρήση ενός αξιόπιστου και δοκιμασμένου δικτύου συνεργατών μπορούμε να καθοδηγήσουμε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες σε Αγγλία, Κύπρο, Κίνα, Ντουμπάι, Ιράκ, Hong Kong, Αμερική, Ελβετία, Μάλτα, Ουκρανία, Τουρκία, Αλβανία, Σερβία, Κροατία, Ρουμανία και Αίγυπτο».
Για την παροχή υπηρεσιών και συμβουλών σε ιδιώτες η «TAXEXPERTS βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό ιδιωτών και ελεύθερων επαγγελματιών που αναζητούν έναν φορολογικό σύμβουλο για την παρακολούθηση των υποθέσεών τους και τον φορολογικό τους σχεδιασμό... Μέσα στα τελευταία 2 χρόνια έχουν ψηφισθεί 5 φορολογικά νομοσχέδια, που καθιστούν απαραίτητη την ύπαρξη ενός αξιόπιστου φορολογικού συμβούλου».
Σε άλλο σημείο της «αυτοπροβολής» αναφέρεται ότι «σε μια εποχή τρομακτικών φορολογικών αλλαγών, «φοροσοφιστών» και ανώνυμων bloggers, η παραπληροφόρηση έχει ξεπεράσει κάθε όριο, θέτοντας σε σοβαρό κίνδυνο τις περιουσίες των ιδιωτών και των επιχειρήσεων. Η Taxexperts μέσα από τη μοναδική Online υπηρεσία στην Ελλάδα «Ask the Experts» παρέχει επώνυμες, ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες απαντήσεις σε φορολογικά και νομικά ερωτήματα».
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ
antonakos@pegasus.gr


 http://www.ethnos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: