ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.8.13

Σαμαράς και Ουάσιγκτον ''αδειάζουν'' Βενιζέλο


Γιά πρώτη φορά 'Ελληνας πρωθυπουργός - από τον Απρίλιο 1961, όταν έγινε η πρώτη επίσκεψη στις ΗΠΑ πρωθυπουργού της Ελλάδας (Κων/νος Καραμανλής, μαζί με τον υπουργό των Εξωτερικών Ε. Αβέρωφ)- γίνεται δεκτός στον Λευκό Οίκο (Αντ. Σαμαράς, 8 Αυγούστου), ΧΩΡΙΣ να συνοδεύεται από τον υπουργό Εξωτερικών
(τον Μάρτιο 2010 ο GAP επισκέφθηκε τον Λευκό Οίκο ως πρωθυπουργός, με αφορμή την εκδήλωση γιά την 25η Μαρτίου, αλλά τότε ήταν και υπουργός Εξωτερικών).
Το δεύτερο ηχηρό ''χαστούκι'' γιά τον Ε. Βενιζέλο είναι ότι ο Α. Σαμαράς θα συναντηθεί και με τον υπουργό Εξωτερικών, Τζον Κέρρυ
(δήθεν η συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ έκλεισε ''τελευταία στιγμή'' κι ενώ ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς... πετούσε -την Δευτέρα 5 Αυγ.- γιά Αμερική, αφού έφυγε από την Αθήνα 8 ώρες ενωρίτερα από ότι δημοσίευαν-έλεγαν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα. Συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία των ΗΠΑ, φυσικά, ΔΕΝ κλείνουν ''στο πόδι'', ούτε γίνονται σε ώρες)



 http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια: