ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.8.13

Δηλώσεις Στουρνάρα για χρέος: Ο διάβολος κρύβεται στις... διατυπώσεις

Δηλώσεις Στουρνάρα για χρέος: Ο διάβολος κρύβεται στις... διατυπώσεις
Ενώ κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου και του υπουργείου Οικονομικών υπό την καθοδήγηση του Χρύσανθου Λαζαρίδη αλλάζουν τον επικοινωνιακό προσανατολισμό της κυβέρνησης επαναφέροντας θέμα νέου κουρέματος του ελληνικού χρέους, ενόψει της συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με τον Μπαράκ Ομπάμα, ο Γιάννης Στουρνάρας σε δηλώσεις του στο Bloomberg αναφέρει ότι δεν βλέπει κούρεμα στο μέλλον.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ρητορική και οι διατυπώσεις που χρησιμοποίησε ο υπουργός Οικονομικών, ο οποίος απέφυγε να πει ότι δεν τίθεται θέμα κουρέματος, αλλά δήλωσε ότι δεν βλέπει κούρεμα του ελληνικού χρέους στο μέλλον.
Με αυτό τον τρόπο προσπάθησε να μην παρεκκλίνει από τη νέα γραμμή της κυβέρνησης, προσπαθώντας παράλληλα να πείσει για την πολιτική βούληση να παραμείνει στο άρμα της Γερμανίας η Ελλάδα.
Ο ίδιος τόνισε ότι το θέμα του χρηματοδοτικού κενού συζητιέται με τους εταίρους. Πρόσθεσε ακόμη ότι οι γερμανικές εκλογές δεν αποτελούν ελληνική ανησυχία, καθώς και ότι ανησυχία της Ελλάδας είναι να εμφανίσει φέτος πρωτογενές πλεόνασμα.
Υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει Plan b», και ότι όλα τα συστατικά είναι εδώ για μια ελληνική λύση.
Εμφανίστηκε ακόμη αισιόδοξος ότι τα επιτευχθεί ο νέος στόχος ιδιωτικοποιήσεων για το 2013, καθώς και ότι δεν βλέπει κούρεμα του ελληνικού χρέους στο μέλλον.




sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: