ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.8.13

Κυβέρνηση των προ-χοίρων: όλα ρόδινα…

Μπροστά στο διαρκώς κλιμακούμενο κύμα δυσαρέσκειας, για τις προ-χΟΙρότητα με την οποία νομοθετεί η κυβέρνηση, στην προσπάθειά της να κατευθύνει τον ιδρώτα των Ελλήνων στις τσέπες των δανειστών, έχει εξαπολυθεί από το επικοινωνιακό της επιτελείο ένα ακόμη κύμα success story.

Βουλευτές οι οποίοι στην προσπάθειά τους να αποδείξουν στην Τρόϊκα την υποταγή τους, περιδιαβαίνουν τα τηλεοπτικά παράθυρα, μήπως και πείσουν τους πολίτες ότι τους καταστρέφουν για το καλό τους.

Χαρακτηριστική της νοοτροπίας τους είναι η δήλωση Βούλτεψη, ότι πλειστηριασμοί δεν θα γίνουν…αλλά θα γίνουν κατασχέσεις για να εξασφαλιστούν τα ταμεία (βλέπε δανειστές). Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο επόμενος επικοινωνιακός χειρισμός, όταν πλέον ξεκινήσουν οι πλειστηριασμοί, θα είναι ότι «εξαιρούνται των πλειστηριασμών ακίνητα ευπαθών ομάδων», με πολύ αυστηρά κριτήρια.

Δηλαδή θα …εξαιρούνται των πλειστηριασμών σπίτια αστέγων από χαρτόκουτα ή καλύβες!!! Στην πραγματικότητα δεν θα εξαιρείται κανένας!

Η αλήθεια που επιμελώς έκρυψαν όλοι οι μετέχοντες στο πάνελ, είναι ότι «κατάσχεση» σημαίνει επί πλέον επιβάρυνση του πολίτη-οφειλέτη κατά τουλάχιστον 1000 ευρώ ανά «κεφάλι» (συμπεριλαμβανομένης και της άρσης της κατάσχεσης αν και όταν εξοφλήσει)!!!

Έτερο επικοινωνιακό ψεύδος αποτελούν οι δηλώσεις Μυταράκη ότι ο προϋπολογισμός πάει καλά και δεν θα απαιτηθούν νέα μέτρα, όταν μέχρι τον Ιούνιο μιλούσαν για «μαύρη τρύπα στα έσοδα».

Ψευδόμενος ο εκ των προ-χΟιρων υπουργών Μητσοτάκης ο οποίος απεφάνθη ότι μία κρυφή πλειοψηφία στηρίζει τις επιλογές της Κυβέρνησης.

Από αυτήν την δήλωσή του προκύπτουν δύο ειδήσεις: Η πρώτη ότι γνωρίζουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αντιδρούν γιατί έχουν καταλάβει, ότι οι κυβερνητικές ενέργειες στρέφονται κατά της χώρας και του έθνους και η δεύτερη ότι η «σιωπηρή αυτή πλειοψηφία» είναι οι ωφελούμενοι από τις κυβερνητικές αποφάσεις, δανειστές και οι εντός της Ελλάδος απάτριδες συνεργάτες τους μεγαλοεπιχειρηματίες και φυσικά οι βουλευτές.

Όσο για την δήλωση Σαμαρά προς την διοίκηση του ΟΑΕΕ, «να εξοφλήσουν πάση θυσία τα οφειλόμενα του ΟΑΕΕ έως το τέλος του χρόνου» την στιγμή που μόλις πριν λίγες ημέρες τα δημοσιεύματα μιλούσαν για κατάρρευση του Ταμείου, στην πραγματικότητα μεταφράζεται «προχωρήστε σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς εναντίων των Ελλήνων εμπόρων και επαγγελματιών, για να πληρωθούν οι πολυεθνικές φαρμακευτικές και οι εργολάβοι»!!!

Την μία και μοναδική αλήθεια λόγων και προθέσεων εξέφρασε σε συνέντευξή του ο υπουργός οικονομικών Στουρνάρας, ευθέως ταυτιζόμενος με την Τρόϊκα: δεν υπάρχει plan B για την Ελλάδα. Ανεπίτρεπτη και αναξιοπρεπής τοποθέτηση για Έλληνα Υπουργό, ο οποίος δείχνει την εικόνα του παντελώς υποταγμένου «ραγιά»…

Ωστόσο, με την Κυβέρνηση να έχει δώσει επανειλημμένως εξετάσεις αναξιοπιστίας και διαρκούς προσπάθειας εξαπάτησης των πολιτών, το κύμα δυσαρέσκειας βαίνει διογκούμενο και ενδεχόμενα να οδηγήσει στο άμεσο μέλλον σε συγκρούσεις με εξαιρετικά δυσάρεστα αποτελέσματα!!!

Εκτός αν πιστεύουν ότι θα βγεί ο «δημοκράτης» Δένδιας και μαζί με την απαγόρευση της κυκλοφορίας, απαγορεύσει στους Έλληνες να αντιλαμβάνονται την αλήθεια!!!

Ι. Δέμος



http://kostasxan.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: