ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.8.13

Ξέχασαν χρέος-κούρεμα Ομπάμα-Σαμαράς

Τροχιοδεικτικά πυρά Ομπάμα προς Μέρκελ μέσω Σαμαρά
Ανέξοδες δηλώσεις στήριξης χωρίς ουσιαστικό αντίκτυπο και οικονομικά ανταλλάγματα έκανε ο Μπαράκ Ομπάμα πριν την έναρξη της συνάντησης με τον Αντώνη Σαμαρά. Ο Αμερικανός πρόεδρος -όπως ήταν αναμενόμενο- έθεσε στο επίκεντρο την ανατροπή της πολιτικής λιτότητας στην οποία επιμένει ο άξονας της Γερμανίας και των συνοδοιπόρων της. Ο Αντωνης Σαμαράς αν και πήρε τη δήλωση στήριξης "θα σταθούμε στο πλευρό της Ελλάδας" δεν κατάφερε να πάρει τον πολυπόθητο ψήφο εμπιστοσύνης προς τον ίδιο και την κυβέρνησής του.
Στη συνάντηση δεν τέθηκε το θέμα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, ούτε οι σχέσεις της κυβέρνησης με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, παρά τις προσπάθειες των συμβούλων του πρωθυπουργού. 
Αρνητικά ερμηνεύεται από πολιτικούς αναλυτές το γεγονός ότι δεν υπήρξε τετ-α-τετ των δυο ηγετών, με τη συνάντηση να περιορίζεται σε στρογγυλή τραπέζα με πολλά στελέχη εκατέροθεν.
Την αλληλεγγύη του προς την Ελλάδα εξέφρασε ο αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα σε κοινές δηλώσεις που έκανε με τον έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
«Θέλουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε», είπε ο αμερικανός Πρόεδρος ενώ τόνισε πως η λιτότητα δεν είναι λύση.
Ο ίδιος αναγνώρισε πως η χώρα μας αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις παρόλα αυτά εκτίμησε πως η Ελλάδα θα τα καταφέρει.
Όπως είπε, οι δύο αρχηγοί συζήτησαν επίσης για το ευρύτερο περιβάλλον στη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια, σημειώνοντας πως η Ελλάδα μπορεί να παίξει ένα σταθεροποιητικό ρόλο.
Καταλήγοντας δήλωσε ότι «είμαστε υπερήφανοι για τη φιλία με τον ελληνικό λαό».
Από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε πως οι δύο χώρες είναι κάτι περισσότεροι από σύμμαχοι γιατί υποστηρίζουν τις ίδιες αξίες.
Σε ότι αφορά το γεωπολιτικό ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι γίνονται προσπάθειες σταθεροποίησης ενός αποσταθεροποιημένου περιβάλλοντος στην περιοχή ενώ τα κύρια προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν είναι η παράνομη μετανάστευση, οι εσωτερικές αναταραχές σε κοντινές χώρες και η τρομοκρατία.

Ο κ. Σαμαράς βρέθηκε στο Λευκό Οίκο συνοδευόμενος από τους συμβούλους του.
Η αμερικανική αντιπροσωπεία κατά τη συνάντηση στο Οβάλ Γραφείο αποτελούνταν από τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Τζέικομπ Λιου, τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Ντάνιελ Σμιθ, τη σύμβουλο Ασφαλείας Σούζαν Ράις, τη σύμβουλο για θέματα διεθνούς οικονομίας και πρώην στέλεχος του ΔΝΤ Κάρολι Άτκινσον και τα στελέχη του Λευκού Οίκου για ευρωπαϊκά ζητήματα, Κάρεν Ντόνφριντ και Μάικλ Σέσαμς.
Συμμετείχαν επίσης ο επιτελάρχης του Λευκού Οίκου Ντένις Μακ Ντόναφ και ο Γουίλιαμ Μπέρνς, δεύτερος στην ιεραρχία στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Προηγήθηκε συνάντηση του κ. Σαμαρά με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.



sofokleousin

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ,ΥΣΤΕΡΙΚΟΙ,ΜΑΝΙΩΔΕΙΣ,ΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΟΙ,ΑΔΕΙΟΙ,ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ,ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΟΙ,ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΟΙ,ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ,ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΙ,ΤΕΜΕΠΛΗΔΕΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΙ,ΑΒΟΥΛΟΙ,ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ,ΑΝΑΝΔΡΟΙ,ΦΟΒΙΚΟΙ,ΥΛΙΣΤΕΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟΙ,ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΚΩΛΟΚΟΣΜΟΥ.!!!