ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.9.13

Μήνυση Μηταράκη κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία»


“Καταθέτω μήνυση και αγωγή εναντίον της Εφημερίδας «Δημοκρατία» και του Εκδότη κ. Ιωάννη Φιλιππάκη. Φυσικά και τα γεγονότα που αναφέρει σήμερα ουδέποτε συνέβησαν”, τονίζει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Ν. Μηταράκης.  

ΟΥφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Νότης Μηταράκης, απαντώντας σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Καταθέτω μήνυση και αγωγή εναντίον της Εφημερίδας «Δημοκρατία» και του Εκδότη κ. Ιωάννη Φιλιππάκη. Φυσικά και τα γεγονότα που αναφέρει σήμερα ουδέποτε συνέβησαν.
Η εφημερίδα, εδώ και μήνες, επιδίδεται σε μια συστηματικότατη προσπάθεια προσβολής της προσωπικότητάς μου, κατά πάγιο κανόνα, στηριζόμενη σε ψευδή και κατασκευασμένα γεγονότα. Η προβολή στην πρώτη σελίδα, καταδεικνύει το εύρος της προσπάθειας διαπόμπευσης μου.
Δεν γνωρίζω τα ακριβή κίνητρα αυτής της συστηματικής προσπάθειας. Σημειώνω παράλληλα ότι στις 18 Μαΐου 2013 επέδωσα εξώδικες προσκλήσεις διαμαρτυρίας προς τον κ. Ιωάννη Φιλιππάκη και την εφημερίδα «Δημοκρατία» όταν δεχόμουν αφόρητες πιέσεις, δια του τύπου, να υπογράψω επιχορήγηση πολλών εκατομμύριων ευρώ προς επιχείρηση, παρά την αρνητική εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου. Το λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη».
euro2day

Δεν υπάρχουν σχόλια: