ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.9.13

Είναι ώρα για την ΟΡΓΑΝΩΣΗ του ΛΑΟΥ: Με κάθε τρόπο ως τη Νίκη και τη Λευτεριά




Το πρόβλημα δεν βρίσκεται πια στην κακή "κυβέρνηση" και σε κάθε άλλο συνένοχο της (κόμματα ή πρόσωπα). Είναι η ώρα όσων δηλώνουν ότι βρίσκονται στο χώρο της αντίστασης να πάρουν θέση. Αλλιώς, η αντίσταση τους γίνεται μέρος του προβλήματος, αν όχι το κατ΄εξοχήν πρόβλημα. Η κυβέρνηση και οι παραφυάδες της εξουσίας κάνουν καλά τη δουλειά τους. Κάποιοι άλλοι δεν κάνουν το χρέος τους. 
Σε "Πρωτοβουλίες για την εγκαθίδρυση δημοκρατικού πολιτεύματος", μπαίνουν προς συζήτηση τα θέματα του χρέους και της δημοκρατίας. Τώρα πια, τα δύο μεγάλα θέματα δεν αμφισβητούνται. Είναι το παγκόσμιο πρόβλημα: Χρέος και έλλειμμα δημοκρατίας.
Τώρα πια, είναι γνωστός ο ένοχος, η αιτία και η λύση του δράματος.
 
Έχουν προηγηθεί άπειρα σχόλια και διαπιστώσεις, για τα κόμματα, τις απεργίες, την κυβερνητική πολιτική και "για τα θύματα που δεν αντιδρούν μπροστά στην καταστροφή τους".
Αρκετά με τις διαπιστώσεις, τις κατάρες και τα αναθέματα. Αρκετά με τα λόγια, δίχως ενωτική παλλαϊκή - πατριωτική - δημοκρατική δράση. Έχουμε κατοχή και μόνο μία ενασχόληση έχει απομείνει σε όσους πολεμούν το άθλιο ολιγαρχικό καθεστώς και τις παραφυάδες του. Τώρα πια, μπαίνει στην ημερήσια διάταξη το θέμα ύπαρξης μιας οργάνωσης των αποκάτω, με δυο πράγματα που μπορούν να ενώσουν όλους τους Έλληνες:
Με αφετηρία τον πολιτική αμφισβήτηση της δημιουργίας χρήματος και χρέους από ιδιώτες, καταλήγουμε στην μόνη πολιτική Λύση, που δίδαξαν οι Έλληνες: Δημοκρατία, ένα πολίτευμα όπου τους νόμους τους φτιάχνει ο λαός.
(Σε κάθε τόπο και από όποιον συμφωνεί -πρόσωπο ή ομάδα- ανοίγει κατάλογος εγγραφής μελών).
 
Παρ΄όλα αυτά, φαίνεται ότι στο διαδίκτυο πρέπει να υπάρχουν πολλοί "μεταλλαγμένοι αντιστασιακοί". Συνεχίζουν να σχολιάζουν, με κατεβασμένα τα χέρια. Δίχως επιχειρήματα άτομα που συμμετέχουν σε "αντιστασιακές" διαδικτυακές ομάδες αρνούνται την ανάγκη μιας μεγάλης οργάνωσης ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Δίχως αποκλεισμούς και διαιρέσεις.
Μετά τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις του λαού, που αποκαλέστηκε "αγανακτισμένος",  έχει δημιουργηθεί ένα πλήθος εκατοντάδων οργανώσεων, κινημάτων, ομάδων, που αρνούνται να συναντηθούν, να αυτοδιαλυθούν ή να συγχρωτιστούν με κάθε ένα που έχει διαφορετική άποψη. Καμμία ομάδα ή κόμμα δεν αμφισβητεί, ευθέως, το Χρέος και την Εξουσία αυτών που το φτιάχνουν. Καμμία ομάδα ή πρόσωπο δεν θέτει πολιτικό ζήτημα ενωτικής ανατροπής και εγκαθίδρυσης δημοκρατίας, χωρίς να είναι η ίδια ή ο ίδιος "ηγέτης".  
Και εξακολουθούν να κατηγορούν τα "πρόβατα που υπομένουν και δεν επαναστατούν". Με άλλα λόγια, που δεν τους ακολουθούν, ως πρόβατα στα αδιέξοδα που κουβαλούν οι ίδιοι.
 
Ιδού τι λέει το ευρωβαρόμετρο, έρευνα κοινής γνώμης, που πραγματοποιεί η Ε.Ε. για να ξέρει τι της γίνεται:
Η έρευνα δεν προέρχεται από κάποια "αντιστασιακή" πηγή. Είναι έρευνα της Ε.Ε. που έκρυψαν τα ΜΜΕ. Ο δημοσιογράφος που την πρόβαλε, τη συμπλήρωσε με μία έρευνα της εταιρείας Marc, στην ίδια περίοδο: 
  • Το 89% κρίνει ανεπαρκή τη λειτουργία του πολιτεύματος.
  • Το 91% δεν είναι ικανοποιημένο από την κυβέρνηση.
  • Το 89% δεν εμπιστεύεται τη Βουλή.
  • Το 94% δεν εμπιστεύεται τα κόμματα.
  • Η έρευνα της  εταιρείας Marc δίνει ανάλογα ποσοστά:
  • Το 91,3% δεν είναι ευχαριστημένο από τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα.
  • Το 54,5% πιστεύει ότι μόνο αν δημιουργηθούν καινούργια κόμματα μπορούν να πάνε καλύτερα τα πράγματα.
  • Το 81,4% πιστεύει ότι το 2013 θα είναι χρονιά αναδιάταξης του πολιτικού σκηνικού, με τη δημιουργία νέων κομμάτων, διάσπαση παλιών και συμμαχιών.
  • Το 88% πιστεύει ότι η χώρα βαδίζει λάθος έναντι 4% που πιστεύει ότι πάει καλά. 
  • Το 66% περιμένει επιδείνωση της κατάστασης έναντι 6% που περιμένει βελτίωση.
  • Το 81% πιστεύει ότι θα επιδεινωθεί η ανεργία έναντι 4% που πιστεύει το αντίθετο.
  • Το 76% περιμένει επιδείνωση και το 2014 έναντι 7%.
Τώρα, πως γίνεται ο "παραπλανημένος" λαός να έχει κακή γνώμη για όλο το κομματικό σύστημα, πάρα την παραπλάνηση του; Κατά τα άλλα, κάποιοι εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν το λαό ανώριμο που δεν γνωρίζει τι συμβαίνει και άγεται και φέρεται από κάθε τυχάρπαστο δημιοσιογράφο ή πολιτικό.
 Δεν περιμέναμε τις σφυγμομετρήσεις για να μάθουμε τι θέλει ο λαός. Το ζούμε εκεί που βρίσκονται οι κανονικοί άνθρωποι. Θέλει ανατροπή και δεν ξέρει άλλο τρόπο από τη δημιουργία μιας οργάνωσης - κόμματος των αποκάτω. Με πρόταγμα :Δεν χρωστάμε - Δημοκρατία.
Έχει κανείς αντίρρηση;
Αρκετοί: Είναι όσοι παριστάνουν, για κάποιο προσωπικό λόγο, τον "αντιστασιακό" και δεν συντρέχουν στη δημιουργία ενός ενωτικού κινήματος. (Όποιος διαφωνεί μπορεί να το εκφράσει και θα δημοσιευτεί η αντίρρηση του. Και πού ξέρεις: Αν και λίγο δύσκολο, μπορεί να μας μεταπείσει).
Μας έγραψε κάποιος : "Έχω 4 παιδιά, ένα μαγαζί που χάνεται, χρέη κι ετοιμάζομαι για φυλακή και κατασχέσεις. Γράψτε με".
Και ένας άλλος (και πολλοί άλλοι): "Είμαι μέσα. Δεν ξέρω αν αντέχω (έχω γυναίκα και παιδί και είμαι ήδη 49 χρόνων). Θα δούμε στο δρόμο".
 
Ακριβώς αυτό: Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στο δρόμο.
Η εγκαθίδρυση Δημοκρατίας ως πολιτικός στόχος και το "δεν χρωστάμε τίποτα, μας χρωστάνε τα πάντα", αφορά το 95% του λαού. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε.
Ο λαός έχει δώσει το μήνυμα του. Έχει δώσει την εντολή:
  • Την έδωσε με τους "αγανακτισμένους": "Άμεση δημοκρατία τώρα".
  • Την έδωσε και στις εκλογές του 2012, κατακερματίζοντας το πολιτικό σύστημα.
  • Το δίνει σε κάθε επαφή μαζί του σε όσους θέλουν να ακούσουν τι λέει.
  • Τη δίνει, με αδιαμφισβήτητο τρόπο στις σφυγμομετρήσεις που έκρυψαν τα ΜΜΕ (Ευχαριστούμε τον κ. Γ.Δελαστίκ):
"Το 89% κρίνει ανεπαρκή τη λειτουργία του πολιτεύματος. Το 94% δεν εμπιστεύεται τα κόμματα.  Το 54,5% πιστεύει ότι μόνο αν δημιουργηθούν καινούργια κόμματα μπορούν να πάνε καλύτερα τα πράγματα".
Δεν υπάρχει επανάσταση, χωρίς οργάνωση που να την προετοιμάζει. Αγώνας με όλα τα μέσα, ακόμα και με εκλογές. Κι ας αφήσουμε εκείνους τους λίγους, να λένε τα δικά τους.
Όσοι πιστοί στη δύναμη του λαού και την ικανότητα του να γνωρίζει, να ανατρέπει και να δημιουργεί, προσέρχονται.
Ο καθένας εκεί που βρίσκεται, το λέει στον διπλανό του και συντονιζόμαστε.
Για να μετατραπεί η πλειοψηφική δυσαρέσκεια σε πλειοψηφική πολιτική δύναμη, χρειάζεται μια οργάνωση ανατροπής και εγκαθίδρυσης δημοκρατίας. " "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, με χαρακτηριστικά δημοκρατικής διαδικασίας.
Αυτό μόνο. Το τόσο λίγο. Το τόσο Μεγάλο.
Οι Έλληνες μπορούν να γράψουν, ξανά, την ιστορία του κόσμου. Όπως το έχουν ξανακάμει.
 
 
Μένει να γνωριστούμε καλύτερα.
Τα κόμματα, ας λάβουν σοβαρά υπόψη το μήνυμα που στέλνει ο λαός. Η άλλη λύση είναι να εξαφανιστούν. Η φωνή των αποκάτω, δηλαδή του 95% των Ελλήνων, θα γίνει η οργανωμένη φωνή που θα τελειώσει όσους έχουν δώσει τη ψυχή τους στον Μαμωνά Δανειστή.
Τα σχόλια και οι διαπιστώσεις τέλειωσαν. Είναι η ώρα της δράσης. Υπέρ Βωμών και Εστιών. Υπέρ πάντων Αγών.
Περιμένουμε τις απόψεις σας: ithacanet.gr@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: