ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.9.13

Μαρινάκης-Μελισσανίδης αφυπνίζουν τους...χούλιγκανς


Μαρινάκης-Μελισσανίδης αφυπνίζουν τους...χούλιγκανς
Επικίνδυνες διαστάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμα και σε αιματηρά επεισόδια εντός και εκτός γηπέδων, προσλαμβάνει η διαμάχη Μαρινάκη-Μελισσανίδη για τη χορηγία ΟΠΑΠ στην ΑΕΚ και την ταυτόχρονη παρουσία του... "τίγρη" στο τιμόνι της ΠΑΕ και της διοργανώτριας εταιρίας του πρωταθλήματος. Όπως έχει και στο παρελθόν αποκαλύψει το Sofokleousin.gr η διαμμάχη των δυο ανδρών δεν ξεκινά και δεν περιορίζεται στα γηπεδικά-ποδοσφαιρικά, αλλά αποτελεί προέκταση της κόντρας του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Σωκράτη Κόκκαλη με φόντο τον ΟΠΑΠ και τη διαχείριση των κονδυλίων της μεγαλύτερης ελληνικής επιχείρησης η οποία ελέγχει με τα λεφτά της το ποδόσφαιρο και τα media.
Οι συνθήκες που διαμορφώνονται δείχνουν ότι η κόντρα των δο ανδρών θα οδηγήσει σε πόλωση το οπαδικό κοινό οδηγώντας στα άκρα την κόντρα και ανάβοντας το φυτίλι των εκρήξεων στα γήπεδα και στους δρόμους.
Η κόντρα για τον ΟΠΑΠ και την κατανομή της πίτας αναμένεται να προκαλέσει εντάσεις καθώς οι κκ Μαρινάκης και Μελισσανίδης ελέγχουν τις δυο ΠΑΕ με τον πιο αφοσιομένο και "τυφλό" κόσμο, που μπορεί εύκολα μέσω της πόλωσης και του φανατισμού να μετατραπεί σε στρατό... με τεράστιες συνέπειες για το κοινωνικό σύνολο.
Η κοντρα που ξέσπασε προχθές με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να αναφέρει μέσω διαρροών ότι παραιτείται από την χορηγία ΟΠΑΠ, χωρίς επίσημες ανακοινώσεις, συνεχίστηκε χθες με επίσης ανεπίσημες δηλώσεις από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ επιτέθηκε επί προσωπικού στον Βαγγέλη Μαρινάκη μιλώντας για το...φουρί που φοράει και τη στρατιωτική θητεία που ποτέ δεν υπηρέτησε.
Η ρητορική που επίλεξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τη συνέχιση της κόντρας δείχνει ότι θέλει να οδηγήσει τη διαμμάχη σε προσωπική βεντέτα, αποπροσανατολίζοντας από το μείζον ζήτημα της διανομής των χρημάτων του ΟΠΑΠ.
Χθες το μεσημέρι ο κ. Μελισσανίδης στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας της Ενωσης ερωτήθηκε (ως εμπλεκόμενος και στον ΟΠΑΠ) για τη δυσαρέσκεια των Ερυθρόλευκων και τη φημολογία περί απόσυρσής τους από τη χορηγία του ΟΠΑΠ και με τις απαντήσεις του έριξε λάδι στη φωτιά, ενώ το βράδυ η πειραϊκή ΠΑΕ απάντησε μέσω «κύκλων» με αιχμηρά σχόλια καταδεικνύοντας ότι η κόντρα μεταξύ των δύο ισχυρών επιχειρηματικά παραγόντων μαίνεται.
«Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Αυτά που έκαναν τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Εχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο. Αυτοί φοράνε φουρό. Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν, οι άλλοι ασχολούνται με εμάς. Είναι δυνατόν να ασχολούνται με την ΑΕΚ στη Γ’ Εθνική; Με τον Μανδραϊκό θα παίζουμε», είπε αρχικά σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους ο κ. Μελισσανίδης και συνέχισε: «Αυτοί τελειώσανε. Εγώ ανοίγω βεντέτες μόνο με άντρες και όχι με κάποιους που φοράνε φουρό και δεν έχουν πάει στρατό. Κρύβονταν για να μην πάνε. Δεν ασχολούμαι. Αλβανικές κου.... ες είναι αυτές».
Αποφεύγοντας να κατονομάσει τους αποδέκτες των σχολίων, είπε σχετικά με τη χορηγία που πρόσφερε ο ΟΠΑΠ στον Ολυμπιακό: «Η χορηγία είναι πολύ καλή. Αν τη θέλουν έχει καλώς να την πάρουν, αλλιώς φιλάκια. Ας μου στείλουν γραπτώς ότι δεν θέλουν τη χορηγία. Οχι με πόλεμο από τις εφημερίδες. Με τσίου-τσίου και νεροπίστολα νομίζουν ότι θα έρθουν;».
Ερωτηθείς για τον Ολυμπιακό διευκρίνισε ότι «με τον σύλλογο και τον κόσμο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Εμείς δεν έχουμε τίποτα με καμία ομάδα. Τον σέβομαι όπως σέβομαι όλες τις ομάδες. Ο ΑΕΚτσής μπορεί να χάσει τα πάντα αλλά δεν θα χάσει ποτέ την περηφάνια του». 

Η απάντηση του Ολυμπιακού

Στο ίδιο αιχμηρό μήκος κύματος ήταν η απάντηση και από την πλευρά του Ολυμπιακού καθώς κύκλοι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Το περιεχόμενο των γελοίων δηλώσεων Μελισσανίδη, είναι προφανώς ανάξιο σχολιασμού. Ο κ. Μελισσανίδης δεν δικαιούται δια να ομιλεί. Αλλωστε και όταν το κάνει, τα ελληνικά του, που είναι επιπέδου Νηπιαγωγείου, ούτε καν Δημοτικού, δεν τον βοηθούν να γίνει κατανοητός. Προφανώς και δεν θα πέσουμε στο επίπεδο ενός ανθρώπου, του οποίου η ποδοσφαιρική διαδρομή είναι γεμάτη με βρωμιά, απειλές, τραμπουκισμούς, ξυλοδαρμούς και νυχτερινές εισβολές σε σπίτια ποδοσφαιριστών, παραγόντων και διαιτητών.
Προφανέστατα δεν θα σχολιάσουμε τα ανερμάτιστα λόγια ενός ανθρώπου, που η επιχειρηματική του διαδρομή είναι στρωμένη με καταδίκες και κατηγορίες για λαθρεμπόριο κατά συρροή, για εκβιασμούς και απειλές κατά ζωής, με κατασχέσεις και φοροδιαφυγή κατ’ εξακολούθηση, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος ανάμεσα μας.
Και έχει και το θράσος να δηλώνει ότι θα βοηθήσει την Ελλάδα. Επειδή μάλιστα φαίνεται ότι τον καίνε τα τελευταία 15 χρόνια, που εκείνος πλούτιζε το ποινικό του μητρώο μακριά από το ποδόσφαιρο, να τον ενημερώσουμε ότι στον Ολυμπιακό υπήρξαν και υπάρχουν άνθρωποι που έβαλαν και βάζουν εκατοντάδες εκατομμύρια για την αγαπημένη τους ομάδα.
Δεν τη διέλυσαν, δεν την σκότωσαν, δεν την άφησαν να πέσει στα Τάρταρα για να παραστήσουν μετά τον τζάμπα Μεσσία. Όσο για το μέλλον; Εδώ είμαστε. Και να είναι σίγουρος ο κύριος Μελισσανίδης ότι από εδώ και στο εξής, φώτα σε γήπεδο που παίζει ο Ολυμπιακός δεν θα τον αφήσουμε να ξανακλείσει. Τα μόνα φώτα που ίσως χρειαστεί να κλείσει είναι τα φώτα ενός κελιού…».


sofokleousin

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καποτε ο κοκκαλης χρησιμοποιησε τον ολυμπιακο σαν τσιγκινο σωβρακο προστατευοντας ετσι τα επιχειρηματικα στου συμφεροντα και σε αυτο ειχε συμπατρασταση ααπο τις ορδες των βασιβουζουκων της θυρας 7 ,ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑΤΟΥ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗς ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΓΡΦΗ ΣΕ ολα ,ΠΡΟ ΤΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ??ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥς ΚΛΙΝΙΚΑ ΗΛΗΘΙΟΥς ,ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥς ,ΚΡΕΤΙΝΟΥς ΟΠΑΔΟΥς Ας ΣΦΑΧΤΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩς ΕΙΝΑΙ αχρηστα γομαρια για την κοινωνια . Στα αρχ..α μας οσοι και να σφαχτουν, τους αξιζει τετοιοι ηληθιοι που ειναι.