ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.9.13

ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ: Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ!


ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ! ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ!

Την δήλωση – βόμβα με ξεκάθαρους αποδέκτες την έκανε ο ο πρώτος εκ των συνηγόρων του Δημοσίου, Διονύσης Κολοβός: «Το 1996, μετά τα Ίμια, ελήφθη απόφαση του ΚΥΣΕΑ για εξοπλιστικά προγράμματα σε εξωπραγματικό πόσο …”

Αναφορά σε «άγνωστους δράστες» και σε χρηματικά ποσά που «είναι σπαρμένα σε πολλές γωνιές της γης», έκαναν στις αγορεύσεις τους ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων οι συνήγοροι Πολιτικής Αγωγής στη δίκη για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Οι κατασκευαστές και οι μεσάζοντες οργανώνονται και καταφέρνουν να φτάσουν στον ΥΕΘΑ, τον πανίσχυρο τότε Άκη Τσοχατζόπουλο! Δηλαδή ο Κώστας Σημίτης που τον διόρισε, έπαιξε το παιχνίδι των μιζαδόρων!

Γι’ αυτό ο Τσοχατζόπουλος επιμένει στην κλήση του ΚΥΣΕΑ του Σημίτη, του Παγκάλου, του Παπανδρέου, του Παπαντωνίου κλπ, ώστε να καταθέσει!

Εδώ λοιπόν δεν υπάρχουν περιθώρια για παρερμηνείες. Αυτοί που πρόδωσαν τα Ίμια ακρωτηριάζοντας απόλυτα την στρατιωτική ηγεσία εκείνο το βράδυ, ξαφνικά ανακάλυψαν ότι υπάρχει στρατός; Όχι βέβαια… Αντίθετα, βρήκαν την ευκαιρία να πλουτίσουν μετά την τραγωδία που οι ίδιοι προκάλεσαν. Τα “εξοπλιστικά” ήταν το πεδίο της μίζας, την ίδια στιγμή που ο επίορκος Σημίτης έστελνε τον αρχηγό της ΕΥΠ, ναύαρχο Βασιλικόπουλο να μιλήσει με τον …Μαντέλη τη νύχτα της ντροπής!  Η δήλωση του συνηγόρου έχει μόνο μία ερμηνεία: Η συμμορία των Ιμίων, ενδέχεται να μοιράστηκε τις μίζες των εξοπλιστικών.

Εδώ ως απαραίτητο συμπλήρωμα είναι η αποκάλυψη του Ολυμπία για το επίμαχο ΚΥΣΕΑ που υπέγραψε την σύμβαση της ντροπής: ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κλπ. Λέτε να τους παρέσυρε ο δαιμόνιος Άκης; Βρε τα καημένα…

Οι εκπρόσωποι του Δημοσίου, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις του πρώην υπουργού, υποστήριξαν ότι για τα εξοπλιστικά προγράμματα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας δόθηκαν πάρα πολλά χρήματα ως δώρα για «πολυτελή διαβίωση» του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Όπως ανέφερε ο πρώτος εκ των συνηγόρων του Δημοσίου, Διονύσης Κολοβός: «Το 1996, μετά τα Ίμια, ελήφθη απόφαση του ΚΥΣΕΑ για εξοπλιστικά προγράμματα σε εξωπραγματικό πόσο …Οι κατασκευαστές και οι μεσάζοντες οργανώνονται και καταφέρνουν να φτάσουν στον ΥΕΘΑ, τον πανίσχυρο τότε Άκη Τσοχατζόπουλο».

Ο συνήγορος, κάνοντας εκτενή αναφορά στον τρόπο προώθησης των προγραμμάτων αυτών, τόνισε πως εκείνη την περίοδο «όλοι πίστευαν ότι θα παραμείνουν ανεξιχνίαστα όλα αυτά», αλλά «οι επιτήδειοι δεν υπολόγισαν τον νόμο για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που τους περίμενε στη γωνία».

Η δεύτερη εκ των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής, Aργυρία Φανουράκη, επικαλούμενη έγγραφα της δικογραφίας, μίλησε για τα τεράστια ποσά που δόθηκαν ως «μίζες» τα οποία έφθαναν στον πρώην υπουργό «ακόμα και μέσα σε βαλίτσες».

Η συνήγορος συμπεριέλαβε δε, εκτός του πρώην υπουργού και των οικείων του, και τον Νίκο Ζήγρα και την οικογένειά του στους «πολυτελώς διαβιούντες» με το αμέτρητο παράνομο χρήμα. Κατά την άποψη της εκπροσώπου του Δημοσίου, υπάρχουν και άλλα χρήματα που σχετίζονται με δωροδοκίες για την αγορά όπλων. «Ποιος έχει αυτά τα λεφτά; Γιατί δεν μας λέει κανείς και όλοι σφυρίζουν αδιάφορα;» αναρωτήθηκε η δικηγόρος.

Η σημερινή διαδικασία θα κλείσει με την ολοκλήρωση των αγορεύσεων της Πολιτικής Αγωγής.

 

 

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: