ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.6.08

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ........ ΑΛΛΑ!!!!


E.Κ.

"Νέες πολιτικές δονήσεις στην αλυσίδα των «σεισμών Siemens» θα προκαλέσει το άνοιγμα δύο λογαριασμών της τράπεζας ΒΝΡ Paribas της Γενεύης. Πρόκειται για λογαριασμούς που δέχθηκαν «μαύρα» χρήματα από τα ταμεία της εταιρείας και από την υπεράκτια εταιρεία Placid Blue, μέσω του Μονακό.
Με βάση τα επίσημα έγγραφα της δικαστικής συνδρομής, στο διάστημα από τον Ιούλιο του 2003 έως τον Μάρτιο του 2004, εκεί κατατέθηκαν περισσότερα από δύο εκατομμύρια ευρώ. Ως δικαιούχος εμφανίζεται ισχυρός παράγοντας της ελληνικής χρηματιστηριακής αγοράς, ο οποίος όμως συνδέεται επαγγελματικά με τον γιο πασίγνωστου πολιτικού παράγοντα της συντηρητικής παράταξης! Οι λογαριασμοί είναι στο όνομα του πρώτου και δύο ακόμα συγγενικών του προσώπων και σύντομα αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ως ύποπτος από τον εισαγγελέα Παναγιώτης Αθανασίου."


Το άρθρο της Ελευθεροτυπίας είναι μια επιβεβαίωση...... των ψιθύρων..... που ακούγονται ότι και η ΝΔ, φαίνεται πως επιχορηγήθηκε με ποσό αντίστοιχο αυτού του ΠΑΣΟΚ.


Αν επιβεβαιωθούν θα πάει στράφι η "προσεκτική" δήλωση του Πρωθυπουργού ότι το κόμμα δεν έχει καμία εμπλοκή με την SIEMENS

Δεν υπάρχουν σχόλια: