ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.6.08

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΙΜΙΤΣ & ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ : «ως συμφωνία νοείται η τελική και οριστική, δηλαδή χωρίς αιρέσεις», υπογραμμίζοντας ότι "δεν νοούνται ασάφειες και αμφιβολίες στην πλήρη εφαρμογή των συμφωνηθέντων».

Ο κ. Νίμιτς, ο οποίος μετά την Αθήνα μεταβαίνει στα Σκόπια, όπου συναντάται αύριο το μεσημέρι με την πολιτική ηγεσία, ανέφερε ότι δεν κομίζει νέα πρόταση αλλά «κάποιες ιδέες», που είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε λύση, ότι «το κύριο στοιχείο της συζήτησης ήταν το θέμα του ονόματος" και πώς "αυτό εμπίπτει στο διεθνές πλαίσιο». «Συζητήσαμε διάφορες πτυχές του θέματος αυτού», είπε.

Για το ενδεχόμενο απευθείας συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και ΠΓΔΜ, ο κ Νίμιτς είπε ότι «αν θεωρούσα ότι θα οδηγούσε σε ευτυχή κατάληξη, θα το είχα συστήσει» και πρόσθεσε «δεν το προτείνω αυτή τη στιγμή».

ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή ΕΘΝΟΣ,MEGA,

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.