ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.08

ΜΕΣΩ "ΜΟΝΤΕΛΟΥ" ΚΥΠΡΟΥ.....ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με τον "αριστερό" Υπουργό Εσωτερικών της ΚΥΠΡΟΥ Κο Συλικιώτη Νεοκλή μεταξύ άλλων είπε "Να σας πω την αλήθεια είχα μια μεγάλη περιέργεια να δω από κοντά πως είναι ένας αριστερός Υπουργός". Την ερχόμενη εβδομάδα θα επισκεφθεί την Κύπρο για να δει από κοντά "το εγχείρημα της αριστερής διακυβέρνησης στην Κύπρο"



ΑΛΕΞΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΕΞΟΔΟΥ........ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΕΕΣ "ΜΗΡΥΚΑΣΤΙΚΟΥ"


Δεν υπάρχουν σχόλια: