ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.6.08

ΠΡΟΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ


ΕΛΠΙΔΑ :ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΧΑΜΕΝΗ ΟΤΑΝ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η…. «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ» ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΞΗΛΩΝΕ ΤΟΥΣ «ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΔΕΣ» ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ……ΚΑΙ ΩΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ «ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ»
ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ! ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ!
ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ: ΜΑΓΙΚΗ ΛΕΞΗ . ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ; ΟΤΑΝ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΘΕΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ!
ΑΛΛΑΓΗ:ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΦΕΡΕ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ. ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ Η ΛΕΞΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΥΦΗ «ΕΛΠΙΔΑ» ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΟΥΤΟΠΙΑ ΤΟΥ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΜΕΝΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΚΡΑΤΟΣ:ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ…… ΤΥΡΒΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ
ΤΟΥ.
ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ …… ΕΔΩ!….. ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ….. ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΥΠΟΝΟΕΙ ΜΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ .
Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΦΕΡΑΤΕ!!!!!!
Ο
ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: