ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.6.08

ΟΑΣΑ ΤΟ ΝΕΟ ΘΑΛΑΣΣΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

ΦΡΕΣΚΟ-ΦΡΕΣΚΟ.
by: http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/


ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ. Ο ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΑΣΣΚ) ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΗΤΑΝ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, (4 με 1). Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ. ΟΜΩΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΨΟΥΣ 30.೦೦೦.೦೦೦ ΕΥΡΩ!! Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΣΔΙΤ (ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ). Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ 29.೦೦೦.೦೦೦ ΕΥΡΩ ΚΑΙ 12.೦೦೦.೦೦೦ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΟΜΙΣΤΡΟΥ κ.λ.π. ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ !! ΕΔΩ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ. ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ 30εκ , ΑΛΛΑ ΔΙΝΟΥΜΕ 29+12χ10=149.೦೦೦.೦೦೦ ΕΥΡΩ. ΔΗΛΑΔΗ, ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 119.೦೦೦.೦೦೦ ΕΥΡΩ!! (ΜΟΝΟ). ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ.ΝΕΟΤΕΡΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: