ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.6.08

"ΕΡΑΣΤΗΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ


Αναμφίβολα μετά την ανακοίνωση της Δικαιοσύνης (Εισαγγελία Πρωτοδικών) -για πρώτη φορά - περί μη εμπλοκής πολιτικών στο σκάνδαλο SIEMENS εκμαιεύεται εύκολα το συμπέρασμα ότι η δικαιοσύνη χειραγωγείται από την κυβέρνηση και παίζει το ρόλο του κατ εντολήν πυροσβέστη προκειμένου οι πολιτικοί και δη οι κυβερνώντες μας διαμορφώσουν την δικιά τους άποψη ειδικά στο "περί απονομής δικαιοσύνης" ....και όχι μόνον.

Η χειραγώγηση της δικαιοσύνης από την κυβέρνηση ήταν πλέον η τελευταία αλλά και ενδεδειγμένη, μικρόψυχη βεβαίως , λύση όχι μόνον για την αποφυγή αρνητικών διαθέσεων των πολιτών ,αλλά και επειδή το σκάνδαλο SIEMENS περιέχει αποκαλύψεις για το "μαύρο χρήμα" που τινάζουν στον αέρα το πολιτικό σύστημα εξουσίας των δύο μεγάλων κομμάτων.
Η πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για πλήρη διαλεύκανση μέσω εξεταστικής επιτροπής παράλληλα με την δικαστική έρευνα και πριν από ενδεχόμενες εκλογές δείχνει μια καλή αξιόπιστη αν μη τι άλλο πρόθεση, πέραν της αποκάλυψης και της ποινικής δίωξης τυχών υπαιτίων .Δεν δίνει όμως συχωροχάρτι στο ΠΑΣΟΚ αφού αποτελεί μέρος της διακίνησης μαύρου χρήματος.
Ειδικά όμως για την παράταξη της ΝΔ, ούσα κυβέρνηση ,που σημαίνει ότι έχει κύρια το μεγάλο βάρος ,"στρουθοκαμηλίζει" ,ειδικά ο επικεφαλής της και πρωθυπουργός της χώρας, που οι πομπώδεις χθεσινές εκφράσεις του ,πολυφορεμένες πλέον ,δεν μπορούν να καλύψουν την σκοπιμότητα του για συγκάλυψη των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο.
Ο
ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: