ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.9.08

Ο ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


ΕΡΩΤΗΣΗ

ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Για τον κ. Υπουργό Οικονομικών

ΘΕΜΑ: «Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΑ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΑΔΙΑΦΑΝΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ της Κυβέρνησης Καραμανλή ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ, που από τις 25/7/08 έχει αποστείλει η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου προς το Υπουργείο Οικονομίας προκειμένου να διαβιβασθούν στη Βουλή ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ 9/7/08 ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ συμμετέχοντας όπως φαίνεται συνειδητά στη συγκάλυψη της πιο καλοστημένης επιχείρησης εκποίησης δημοσίου πλούτου.

Ο αρχιτέκτονας του οικονομικού ναυαγίου της χώρας μας προς όφελος ολίγων ισχυρών, εμφανίζεται, για μία ακόμα φορά, να ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ, ΑΝΤΙΘΕΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ την διαλεύκανση του τεράστιου αυτού σκανδάλου, όπως έπραξε και με τις συμβάσεις των αμαρτωλών ομολόγων, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΩΣ «ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ» ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!»

Με την υπ’ αριθμ. 369/9-7-08 ερώτηση μας και αίτηση κατάθεσης εγγράφων, είχαμε ζητήσει αρμοδίως την κατάθεση στη Βουλή όλων των συμβολαίων ανταλλαγών της ΚΕΔ με την Μονή Βατοπειδίου για τη λίμνη Βιστωνίδα, αλλά και για όποια άλλη παραχώρηση ακινήτου από το Ελληνικό Δημόσιο προς τη Μονή από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και σήμερα. Δύο ολόκληρους μήνες μετά, κατά παράβαση των κανονισμών του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ο Υπουργός Οικονομικών δεν έχει δώσει απάντηση, παρά το γεγονός, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, οι αμαρτωλές συμβάσεις έφθασαν εγκαίρως στα χέρια του, καθώς επισυνάπτονταν στο από 25/7/08 σχετικό έγγραφο που απέστειλε η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου στο Υπουργείο Οικονομικών, σε απάντηση της παραπάνω ερώτησής μου.

Δυστυχώς, είναι η πολλοστή φορά που ο Υπουργός Οικονομικών, συνεχίζοντας μια μακρά αλαζονική και αντιδημοκρατική πρακτική του να μην ανταποκρίνεται στην πολιτειακή υποχρέωσή του να λογοδοτεί στη Βουλή για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται – ιδιοκτησιακά – την εξουσία, απαξιώνει το δημοκρατικό εργαλείο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου. Οι αντιδημοκρατικές αντιλήψεις του, άλλωστε, και η εγγενής αδυναμία του να αντιληφθεί το ρόλο του μέσα σε ένα δημοκρατικό και όχι απολυταρχικό πολίτευμα, κατέστησαν κάτι παραπάνω από προφανείς από την επιλογή του να καταφύγει σε αγωγές με αιτήμα φυλάκισης βουλευτή για την πολιτική κριτική που του άσκησε εξ αιτίας της άρνησής του να δίνει απαντήσεις σε συγκεκριμένες και τεκμηριωμένες ερωτήσεις στη Βουλή. Και ακόμα, δυστυχέστερα, δεν γνωρίζουμε πόσες άλλες φορές, ενώ είχε, όπως τώρα όλα τα έγγραφα και τις πληροφορίες στα χέρια του, επέλεξε να αποκρύψει σωρεία στοιχείων για μείζονα ζητήματα δημοσίου συμφέροντος και εύλογου ενδιαφέροντος από τον κυριάρχο – κατά το Σύνταγμά μας – ελληνικό λαό.

Κατά συνέπεια, με ευθύνη του συγκαλύπτοντα Υπουργού Οικονομικών, μέχρι σήμερα ουδείς Έλληνας πολίτης, με την εξαίρεση των εμπλεκομένων με διάφορους τρόπους, Κυβερνητικών στελεχών, τον ακριβή αριθμό των εκτάσεων που έχει ουσιαστικά «χαρίσει» στην συγκεκριμένη Μονή η Κυβέρνηση Καραμανλή. Η Κυβέρνηση, που ξεκίνησε μια πρωτοφανή σταυροφορία άλωσης της Δημόσιας Περιουσίας προς όφελος της συγκεκριμένης Μονής, όταν έχοντας ήδη στις 7/6/04 αποφανθεί ότι δεν υπάρχει «ουδείς λόγος επανεξέτασης», ανατρέποντας την από 30/10/03 Υπουργική εντολή επανεξέτασης (υπό το πρίσμα νέων στοιχείων που θα μπορούσαν να ανατρέψουν τις δυσμενείς για το Δημόσιο προηγούμενες γνωμοδοτήσεις) από το αρμόδιο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο του καθεστώτος ιδιοκτησίας της Λίμνης Βιστωνίδας και έχοντας σπεύσει να παραιτηθεί στις 25/6/04 από τον τότε εκκρεμή δικαστικό αγώνα μεταξύ Μονής και Δημοσίου, φαίνεται να αγωνιά ιδιαίτερα για την συγκάλυψη της έκτασης και των εμπλεκομένων στην υπόθεση. Και ο Υπουργός Οικονομικών, για μία ακόμα φορά, αποκρύπτοντας αντιθεσμικά, αδικαιολόγητα και κατά παράβαση του Κανονισμού της Βουλής καίρια έγγραφα από τον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο, εμφανίζεται να στέλνει διαπιστευτήρια συγκάλυψης και ατιμωρησίας, λειτουργώντας ως «ασπίδα πολιτικής προστασίας» συμμοριών και σπείρων που λυμαίνονται το Δημόσιο πλούτο.

Μετά τα παραπάνω καλείσθε:

  1. Να βγάλετε από τα συρτάρια σας τις αμαρτωλές συμβάσεις του Δημοσίου με τη Μονή Βατοπεδίου, που από τις 25/7/08 σας έχουν αποσταλεί ως συνημμένες σε έγγραφο της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, με σκοπό την κατάθεσή τους στη Βουλή μετά την υπ’ αριθμ. 369/12/9-7-08 ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων και να ανταποκριθείτε, έστω και με καθυστέρηση, σε ένα από τα στοιχειώδη πολιτειακά σας καθήκοντα, διαβιβάζοντας το σύνολο των συμβολαίων αυτών στη Βουλή.
  2. Να ενημερώσετε τον Ελληνικό λαό γιατί, για μία ακόμα φορά, προκειμένου να παρέχετε «ασπίδα πολιτικής προστασίας» και «μήνυμα συγκάλυψης και ατιμωρησίας» στους εμπλεκόμενους ενός ακόμα Κυβερνητικού σκανδάλου λεηλασίας του δημοσίου πλούτου, δεν διστάσατε να παραβιάσετε τον Κανονισμό της Βουλής, να παρεμποδίσετε τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο και την εύρυθμη λειτουργία της Δημοκρατίας μας και να αποκρύψετε από τον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό καίρια στοιχεία για το τεράστιο σκάνδαλο Βατοπεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: