ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.9.08

Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ....ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥΣ!!!!!!


ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ : ΣΤΟΝ ALPHA ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΑΚΑΚΟΥΝΑΚΗ ΕΙΠΕ....... "ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΙΏΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ...-ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ-....ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΙΧ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΎΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ...ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ. ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΙΣΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ GALOP ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΧ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ .....ΟΤΑΝ ΠΡΟΩΘΕΊ ΟΤΙ ...ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΙΧ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: