ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.9.08

Καπετάν Γιάννης προς blogers


Αγαπητοί μου "bloggers".

Απευθύνομαι σε σας τους τέσσερεις - αλλά και σε όσους έλαβαν τις καταγγελίες μου, αλλά δεν ασχολήθηκαν για δικούς τους λόγους με αυτές - που είχατε την διάθεση να δημοσιεύσετε τα όσα καταγγέλλω ,με στοιχεία και φωτογραφικό υλικό ,για την "κατάντια" αλλά και για τα χάλια της επιβατιγού Ναυτιλίαςμας,για τις παραλήψεις των λιμενικών οργάνων,λιμενικών κλιμακίων και επιτροπών,λειτουργούντες "άψογα"- όλοι τους εν γένει - εις όφελος των πλοιοκτητών και εις βάρος των επιβαινόντων στα σαπιοκάραβά τους,ευελπιστούντες μετα την αποστρατεία τους να στελεχώσουν τα γραφεία των εφοπλιστών,θέσεις που κλείνουν εδώ και τώρα,παρέχοντάς τους την ......"ελευθεροπλοία" !!!!! σαν "ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ",την οποίαν φυσικά και δεν "ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ" λόγω σωρείας παραλήψεων.....


Γιατί ξέρω ότι πονάτε και αγωνίζεστε για τούτον τον τόπο για να δουν τα παιδιά μας μια καλύτερη μέρα.
Μήπως ενδιαφέρεται κάποιος να δημοσιεύσω τον πίνακα με τα ονόματα όλων των ...."απόμαχων" Ναυάρχων του Λ.Σ.,πού την επομένη της συνταξιοδωτήσεώς τους από το Λιμενικό Σώμα,"στρογγυλοκάθησαν" σε νευραλγικές θέσεις των εφοπλιστικών γραφείων κλπ(λόγω ευδοκίμου παροχής υπηρεσιών των.)

Εγραψα,ανάλωσα αρκετή φαιά ουσία,νευρίασα,στεναχωρήθηκα,έκλαψα,...... αλλά δεν απογοητεύομαι.Θα συνεχίσω τον αγώνα μου αυτόν ,χρέος τιμής για τον τόπο μου και τις αδικοχαμένες ζωές και όποιος νοιώθει και αισθάνεται το ίδιο χρέος,για τις ίδιες αξίες,μπορεί να σταθεί δίπλα σ'αυτόν τον αγώνα μου.

ΟΥΔΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ασχολήθηκε ενεργά με τα θέματα αυτά και τα καταγγελλόμενα.

ΟΥΔΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ "στάθηκε" στο ύψος του και νοικοκύρεψε το Υπουργείο του.

ΖΕΙ τ.αρχηγός του Λ.Σ. - τα στοιχεία στην διάθεσίν σας - που έπαιρνε "μίζα" 100.000 $ Αμερικής,για κάθε παράνομη υπογραφή του ,σε όφελος ακτοπλόου ,τη συναινέσει του Υπουργού του!!!!!!

Τα απαιτούσε μάλιστα σε συνάλλαγμα και σε τράπεζα του εξωτερικού.'Οποιος "άπιστος Θωμάς"- επιθυμεί την ανάρτηση του λογαριασμού και δωροδοκιών,εδώ είμαι εγώ.

Και ο ανύποπτος επιβάτης,ταξίδευε με τα πλοία του ακτοπλόου αυτού,τα οποία "ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ".!!!!!!

Το"Ψάρι όμως από το κεφάλι βρωμάει." Ετσι έλεγε η μανούλα μου και δεν την πίστευα. Να όμως που είναι αλήθεια.Ετσι δεν είναι κύριε.Καραμανλή?

Παχειά λόγια μόνο και υποσχέσεις, εκατοντάδες "ΘΑ" και "ΘΑ" και επερωτήσεις στην Βουλή των Ελλήνων - χάριν εντυπωσιασμού - όταν κάνατε αντιπολίτευση
[ Αναφέρομαι στα του οίκου μου και μόνον,για την εμπορική Ναυτιλία.}

Μόνον τότε "βλέπατε" τις παρανομίες και τις παρατυπίες στον χώρο της Ναυτιλίας και "δικαίως" τις καυτηριάζατε.
Και που "ΞΕΧΑΣΑΤΕ" τα πάντα,μόλις γίνατε Κυβέρνηση,μόλις αναλάβατε τα ηνία και το "καμουτσίκι" ,όπως λέμε στο όμορφο νησί μου.

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ κύριε Πρωθυπουργέ, τις τοποθετήσεις σας και την αγωνία σας για την ποιοτική ναυτιλία,ποιότητα υπηρεσιών,ασφάλεια ζωής των επιβαινόντων στα "σαπιοκάραβά" μας,όταν είσαστε .....αντιπολίτευση.

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ κύριε Καραμανλή,τις τοποθετήσεις σας για θέματα Ναυτιλίας και τις "πύρινες δηλώσεις σας",ως ........αντιπολίτευση.

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ κύριε τα "παχουλά λόγια" σας της 4ης Οκτωβρίου 2000,στην Βουλή των Ελλήνων,με αφορμή το ναυάγιο του "ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ".

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ:

"Κύριε Πρόεδρε.

Θέλω να εκφράσω την θλίψη και την οδύνη της κοινοβουλευτικής μας ομάδας και εμού προσωπικά για τα θύματα της τραγωδίας.

Κύριε Πρόεδρε,έλειψε η ευθιξία και το φιλότιμο από την πλευρά της Κυβέρνησης.Είχαμε μια τρομακτική τραγωδία,χάθηκαν ζωές,υπάρχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες και έρχεται ο Πρωθυπουργός (Σημίτης) εδώ και μας μιλάει για αερόσακους,για να μας εξηγήσει ότι είναι αντικειμενική η κατάσταση για τα χάλια αυτά.
Στο κάτω κάτω κ.Πρωθυπουργέ,ποιός κυβερνά την Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια;

Μας μιλάτε τώρα για μέτρα που θα πάρετε.Τώρα.Μετά την τραγωδία,εκ των υστέρων.ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ "ΘΑ" ?
Γιατί στις 25 Γενάρη του 2000 μιλάγατε για "ποιοτική Ναυτιλία,ασφάλεια ζωής,ποιότητα υπηρεσιών;"
Οταν θα έπρεπε να ξέρετε - και θα το ξέρατε ,είμαι βέβαιος - ότι πολλά από τα πλοία είναι επικίνδυνα και γερασμένα - σαπιοκάραβα,της διαπλοκής τα ονόμασαν κάποιοι - και ότι οι έλεγχοι είναι πλημμελείς,ανεπαρκείς και σε πολλές περιπτώσεις, διαβλητοί.


........Καμμία τιμωρία,κανένας ένοχος,καμμία κύρωση.

........Δεχθείτε λοιπόν την εξεταστική επιτροπή για να χυθεί άπλετο φως σ'αυτή την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για την ανεπάρκεια και την "ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ;"

Για την δημιουργία ενός νοσηρού και μονοπωλιακού καθεστώτος στην ακτοπλοία;

Επίκεντρο του δικού μας ενδιαφέροντος είναι ο πολίτης,η προστασία του,τα δικαιώματά του,και ο σεβασμός σ'αυτόν."

Τα είπατε αυτά,σας ακούσαμε,είχατε δίκηο και ο Ελληνικός Λαός σας πίστεψε και σας έχρισε Πρωθυπουργό του.

Μετά παρέλευση τόσων ετών,για πείτε μου,τι κάνατε εσείς προσωπικά και οι διατελέσαντες Υπουργοί Ναυτιλίας,για να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα;

Σας απαντώ εγώ μονολεκτικά: "Τ Ι Π Ο Τ Α" !!!!!!

Αντίθετα,ο διατελέσας ΥΕΝ Κεφαλογιάννης Μανώλης,έδωσε ΖΩΗ !!!! κύριε Πρόεδρε,στα σαπιοκάραβα που ανεφέρεστε στις 25/01/2000 στην Βουλή των Ελλήνων,μια και παρέτεινε το όριο ηλικίας των πλοίων αυτών.....Και εσείς - προς τιμήν σας - συνυπογράψατε την απόφασήν του αυτή,αντί να τον στείλλετε σπίτι του,να κάνει κάποια άλλη δουλειά και να μην συνεχίζει να ταλαιπωρεί το "έρμο"αυτό Υπουργείο.

Περίγελος έγινε ο Υπουργός σας και όλοι σας γενικά που απαρτίζεται το Υπουργικό Σώμα,με αυτή του την απόφαση,ακόμα και από τον επίτιμο Πρόεδρο της Ν.Δ.κΜιλτιάδη Εβερτ,με δηλώσεις του στο "ΕΘΝΟΣ" της 12/12/2006,σελίδα 9.

Τι έχετε να απαντήσετε επ'αυτού;

Τι έχουν να απαντήσουν και οι μετά Κεφαλογιάννη,έμπειροι Υπουργοί Ναυτιλίας,που ενέκριναν τα μέτρα του και συνέχισαν την ίδια πολιτικήν του;

Τι θα πείτε εσεις κ.Πρωθυπουργέ ,στις οικογένειες των θυμάτων που ταξιδεύουν με τα σαπιοκάραβα αυτά,σε περίπτωση ενός ναυαγίου,που φυσικά αντευχόμεθα όλοι μας;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?

Ιωάννης Εμμ.Νομικός
Κοινοποίηση:
1.- Υπουργόν Εμπορικής Ναυτιλίας κ.ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ Αναστάσιο
2.- Προιστάμενο Εισαγγελείας Ναυτοδικείου Πειραιά κ.ΓΩΓΟΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: