ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.9.08

Σύγκρουση Παπακώστα - Βορίδη με αφορμή το ηθικόν και νόμιμον της πορνείας


Με αφορμή την δήλωση του Βουλγαράκη που είπε οτι είναι νόμινο είναι και ηθικό ξέσπασε κόντρα Βορίδη -Παπακώστα.Κ.Παπακώστα αφού θεωρείτε την πορνεία εκτός απο νόμιμη και ηθική θα προτρέπατε τα παιδιά σας να ακολουθησουν το αρχαιότερο επάγγελμα;;
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Η βουλευτίνα της ΝΔ κυρία Κατερίνα Παπακώστα, Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων, γνωστή και ως «Σούπερ Κατερίνα» λόγω των αμετακίνητων θέσεών της στην προάσπιση όλων των κατατρεγμένων γυναικών του πλανήτη, επιτέθηκε με σφοδρότατους χαρακτηρισμούς εναντίον του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Μάκη Βορίδη, γνωστού, λόγω του σωματοτύπου του και ως «Big Mac».
Αφορμή στάθηκε μία φράση που εκστόμισε από τα ερτζιανά ο κ. Βορίδης ότι «νόμιμο είναι το να πορνεύεται κάποιος, αλλά δεν είναι ηθικό». Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε τα όσα αποκαλύφθηκαν για τη Μονή Βατοπαιδίου και την πλήρη κάλυψη που παρείχε ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής σε όλους τους υπουργούς του - ιδιαίτερα στον βαλλόμενο πανταχόθεν την περίοδο αυτή κ. Γ. Βουλγαράκη - κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε με την ευκαιρία της Διεθνούς Εκθέσης Θεσσαλονίκης........

Η πολιτική και η πορνεία θεωρούνται, ως γνωστόν, τα δύο αρχαιότερα επαγγέλματα. Καταλαβαίνετε τι ακολουθεί όταν η πορνεία μπαίνει στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Δύο προβεβλημένοι πολιτικοί, με φόντο την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου, άρχισαν ξαφνικά να καβγαδίζουν δημοσίως για τον νόμο, την ηθική, την πολιτική και την πορνεία.

http://peripatris.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: