ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.12.08

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ 19/12/08

ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2009

ΟΜΙΛΙΑ Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ

« Ελέγχθηκε φορολογικά το Βατοπέδιο; Ελέγχθηκαν όλοι οι αριθμοί φορολογικού μητρώου της Μονής; Γιατί, κύριοι συνάδελφοι, το Βατοπέδιο δεν έχει τελικά ούτε ένα ούτε δύο ούτε τρία ΑΦΜ. ….Ακούστε λοιπόν κάτι το οποίο διερευνήσαμε μετά το κλείσιμο των εργασιών της Επιτροπής γιατί εσείς δεν αφήνατε να τα ελέγξουμε. Εβδομήντα εφτά διαφορετικά βατοπεδινά ΑΦΜ…»


ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Βαΐτσης Αποστολάτος): Σας ευχαριστούμε πολύ.
Ο κ. Καρχιμάκης έχει το λόγο για επτά λεπτά.
Ενημερώνω το Σώμα ότι μετά τον κ. Καρχιμάκη ο τελευταίος ομιλητής είναι ο κ. Κασαπίδης και θα ολοκληρωθεί η σημερινή συνεδρίαση.
ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, φαίνεται ότι αφού η Κυβέρνηση και οι Βουλευτές της δεν έχουν θετικά να χειροκροτήσουν, φθάνουν στο σημείο να χειροκροτούν για τα λάθη τους. Δυστυχώς, η Κυβέρνηση έχει φθάσει στο σημείο να επιβάλει την παραδοξότητα στη συνείδηση του ελληνικού λαού σαν λογική. Εκεί φθάσαμε!
Όταν, λοιπόν, η ίδια η κυβέρνηση της χώρας εισφέρει προκλητικά στην κοινωνία την αδικία και την ατιμωρησία, όταν η ίδια η κυβέρνηση συστηματικά απαξιώνει την πολιτική συνδέοντας την επιβίωσή της με πελατειακές συναλλαγές και τακτικές κοινωνικού διχασμού στο ασύδοτο κράτος που έχει δημιουργήσει, όταν η ίδια η κυβέρνηση επανιδρύει ένα αντικοινωνικό κράτος, όπου οι πολίτες χρηματοδοτούν με δυσβάσταχτο δανεισμό και συνεχή μείωση του επιπέδου ζωής τους τα μεγάλα συμφέροντα, τους κερδοσκόπους και τους κολλητούς μιας μικρής μειοψηφίας από φιλοκυβερνητικές παρέες εντός και εκτός συνόρων, όταν η δημόσια παιδεία και η υγεία υπονομεύεται από την ίδια την Κυβέρνηση με συνεχή υποχρηματοδότηση, αλλά κάθε βράδυ στην τηλεόραση οι άνθρωποι ακούν για τα εκατομμύρια ευρώ των κουμπάρων, των ομολόγων, των υπουργικών offshore, των βατοπεδινών offshore, των υπέρογκων αποδοχών, των τεμπέληδων golden boys, χρήματα που πληρώνουν οι πολίτες από την τσέπη τους και μετά όταν βλέπουν τη διαφήμιση του κ. Αλογοσκούφη για την καλλιέργεια φορολογικής συνείδησης, οι Έλληνες πολίτες ζητούν απαντήσεις!


(MB)
(7GK)
Για πείτε λοιπόν στους Έλληνες πολίτες πόσες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών κάνατε τα τελευταία πέντε χρόνια από τους φόρους τους. Για πείτε στους Έλληνες πολίτες, ιδίως των πυρόπληκτων περιοχών, πόσο αποτελεσματική Πυροσβεστική και αποτελεσματική Αστυνομία έχετε φτιάξει από τους φόρους τους. Για πείτε στους Έλληνες πολίτες για τον Ο.Τ.Ε., που τον έκαναν κερδοφόρο οι ίδιοι οι πολίτες, αλλά εσείς τον ξεπουλήσατε σε τιμή ευκαιρίας και με κερδοσκοπία μεσαζόντων. Για πείτε για τα ομόλογα και τους συμμετέχοντες «φίλους» του κ. Αλογοσκούφη σ’ αυτά τα κόλπα. Για πείτε για τους υπέρογκους μισθούς εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ετησίως των «χρυσών παιδιών» του Μαξίμου που διορίσατε σε διάφορα πόστα. Ξέρετε πόσο αμείβεται την ημέρα ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, «προστατευόμενος» του Μαξίμου; Δυο χιλιάδες ευρώ τη μέρα, σχεδόν τρεις φορές τα λεφτά που παίρνει το μήνα η γενιά των 700 ευρώ, η γενιά που έχει κι αυτή μεταπτυχιακά και διδακτορικά.
Για πείτε στους Έλληνες πολίτες για την αύξηση 40% που δώσατε από την 1η Νοεμβρίου σε όλους τους διοικητές των Ταμείων, οι οποίοι πληρώνονται από το υστέρημα του Έλληνα εργαζόμενου, την ίδια στιγμή που οι αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις έχουν μηδενιστεί από την αύξηση του πληθωρισμού.
Μας είπε χθες ο κ. Αλογοσκούφης ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να συντηρούμε μια κοινωνία συντεχνιών και οργανωμένων συμφερόντων, ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να συντηρούμε μια κοινωνία στην οποία όλοι επιζητούν τη στήριξη του κράτους χωρίς να εκπληρώνουν αυτονόητες υποχρεώσεις τους προς το Δημόσιο. Ποιος μιλάει; Μιλάει για αυτονόητες φορολογικές υποχρεώσεις η Κυβέρνηση των Υπουργών με τις off shore της φοροαποφυγής; Μιλάει για κοινωνία συντεχνιών και οργανωμένων συμφερόντων ο «αρχιτέκτονας» της πιο άδικης και βίαιης συγκέντρωσης πλούτου σε χέρια λίγων; Πόσο υποκριτικό είναι να μιλάτε για συντεχνίες όταν χαρίσατε ασφαλιστικές υποχρεώσεις περίπου 2 δισεκατομμυρίων ευρώ σε δύο τράπεζες, με νόμο για τη δήθεν επίλυση του Ασφαλιστικού, το νόμο με τον οποίο περικόψατε τις προσδοκίες των εργαζομένων! Πόσο υποκριτικό είναι να μιλάτε όταν με νομοθετική ρύθμιση χαρίσατε 200.000.000 ευρώ στους φαρμακοβιομήχανους, όταν αποποινικοποιήσατε την έκδοση των πλαστών και εικονικών τιμολογίων, δίνοντας αμνηστία ακόμα και σε πρόσωπα που είχαν καταδικαστεί, όταν με παράνομη εγκύκλιο ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών, και παρά την αντίθετη γνώμη της αρμόδιας Υπηρεσίας, χάρισε φόρους 20.000.000 ευρώ σε συγχώνευση συγκεκριμένων ασφαλιστικών εταιριών, μετά κατηγορήθηκε για μίζες και στη συνέχεια η Κυβέρνησή σας με νομοθετική ρύθμιση επέκτεινε τη χαριστική φοροαπαλλαγή σε όλες τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις για να νομιμοποιήσει αναδρομικά την παράνομη εγκύκλιο του Γενικού Γραμματέα για να μην πάει φυλακή! Πόσο υποκριτικό είναι να μιλάτε για συντεχνίες τη στιγμή που χάρη στις ρυθμίσεις και στην ανοχή της Κυβέρνησης Καραμανλή ο Έλληνας φορολογούμενος κλήθηκε να εγγυηθεί με το υστέρημά του τα χρέη «γαλάζιων» επιχειρηματιών, οι οποίοι μετέφεραν εικονικά τις έδρες τους στην περιφέρεια προκειμένου να εγγυηθεί το Ελληνικό Δημόσιο τα δάνειά τους στις τράπεζες και τα έσοδα τα οποία είχαν τα εισέρεαν και τα αποθήκευαν σε ιδιωτικούς λογαριασμούς!
Εξακολουθείτε και θέλετε να μιλήσουμε για συντεχνίες; Πείτε μας λοιπόν για τις συντεχνίες του 1 δισ. ζημία στο Ελληνικό Δημόσιο. Πείτε μας για τη συντεχνία του Βατοπεδίου, των «παραπλανηθέντων» Υπουργών, των Υφυπουργών-μεσιτών, αλλά και για την συντεχνιακή προστασία που προσφέρατε στους εμπλεκόμενους σε αυτό το μεγάλο σκάνδαλο αρνούμενοι παρανόμως να κάνετε αυτονόητους οικονομικούς και φορολογικούς ελέγχους με τις Αρχές που εποπτεύει το Υπουργείο Οικονομικών.
Να μας πει λοιπόν ο κ. Αλογοσκούφης, που εποπτεύει το ΣΔΟΕ: Ελέγχθηκε φορολογικά το Βατοπέδιο; Ελέγχθηκαν όλοι οι αριθμοί φορολογικού μητρώου της Μονής; Γιατί, κύριοι συνάδελφοι, το Βατοπέδιο δεν έχει τελικά ούτε ένα ούτε δύο ούτε τρία ΑΦΜ. Ας πει λοιπόν, αν τολμά, ο κ. Αλογοσκούφης στους συναδέλφους σας πόσα διαφορετικά βατοπεδινά ΑΦΜ υπάρχουν, άλλα σε φυσικά πρόσωπα και άλλα σε νομικά πρόσωπα. Ακούστε λοιπόν κάτι το οποίο διερευνήσαμε μετά το κλείσιμο των εργασιών της Επιτροπής γιατί εσείς δεν αφήνατε να τα ελέγξουμε. Εβδομήντα εφτά διαφορετικά βατοπεδινά ΑΦΜ εκ των οποίων κάποια είναι εξόχως ύποπτα, κάποια άλλα σχετίζονται με αγοραπωλησίες τεράστιου ύψους, μεγαλύτερου από τα ποσά που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας. Ακούστε: Μαραθευτής ο βατοπεδινός. Μποζιάνος ο βατοπεδινός. Κουτσού ο βατοπεδινός. Στεφάν ο βατοπεδινός. Όλα αυτά τα ΑΦΜ τα κρύψατε. Δεν θέλατε να τα διερευνήσετε, γιατί κρύβονται πολλά πίσω απ’ αυτά.
(Στο σημείο αυτό κτυπάει το κουδούνι λήξεως του χρόνου ομιλίας του κυρίου Βουλευτή)
Τελειώνω κύριε Πρόεδρε.
Γιατί αρνείται λοιπόν εδώ και καιρό να κάνει έλεγχο ο κ. Αλογοσκούφης; Ξέρει μόνο να στήνει το Υπουργείο του διαγωνισμούς, να συναλλάσσεται με τη Μονή μέσω του Ομίλου Πάπιστα για τη μίσθωση ακινήτων με σκοπό τη μετεγκατάσταση σε αυτά Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών,…
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Βαϊτσης Αποστολάτος): Ολοκληρώστε παρακαλώ.
ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ:…του Ομίλου –και ολοκληρώνω- που κατά 30% ανήκει στη Μονή και σε όσους κρύβονται πίσω από τις εξωχώριες εταιρίες της, για τις οποίες ζητήσαμε να ανοίξουν οι λογαριασμοί στην Κύπρο και ο κύριος Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής δεν τα έστειλε.
(Στο σημείο αυτό κτυπάει επανειλημμένα το κουδούνι λήξεως του χρόνου ομιλίας του κυρίου Βουλευτή)
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Βαϊτσης Αποστολάτος): Κύριε Καρχιμάκη, τελειώσαμε!
ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ: Τελειώνω. Αυτό δεν είναι «ομπρέλα» προστασίας, συγκάλυψης, ανοχής και συμμετοχής σε φαινόμενα διαφθοράς, δεν είναι διαπιστευτήρια στη διαφθορά; Δεν θυμίζει συμπεριφορές συμμοριών;
Η μεγαλύτερη συντεχνία, κύριοι, είναι η Κυβέρνησή σας μαζί με τα συμφέροντα τα οποία αδιαφανώς υπηρετεί…
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Βαϊτσης Αποστολάτος): Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ.
ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ:…λεηλατώντας την περιουσία των Ελλήνων φορολογουμένων! Και ο Προϋπολογισμός σας είναι μια αντανάκλαση της συντεχνιακής λογικής σας αλλά και της ανικανότητάς σας να υπηρετήσετε τον ελληνικό λαό!
Ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: