ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.12.08

STOPCARTEL:Η προστασια του Ελληνικου καρτελ χαλυβα.Τι γινεται στη Γαλλια.

Business People-Εφημεριδα "Ισοτιμια"Πρόστιμο-μαμούθ, νέο πλήγμα για τον Λακσμί Μιτάλ 20/12/2008 11:00:00. Αναρτηση:Θεοδωρου Τενεζου Διευθ/τος Συμβουλου καταγγελουσας Εταιρειας IRON TENCO AE 20/12/2008 7:50μ.μ.

Δύσκολες μέρες πρέπει να περνάει ο Ινδός μεγιστάνας Λακσμί Μιτάλ. Εκτός του ότι η προσωπική του περιουσία έχει μειωθεί σημαντικά λόγω της χρηματοοικονομικής κρίσης και της θεαματικής μείωσης στη ζήτηση χάλυβα που φέρνει η ύφεση, τώρα έχει να αντιμετωπίσει και την Επιτροπή Ανταγωνισμού της Γαλλίας. Η οποία την προηγούμενη εβδομάδα επέβαλε πρόστιμο-ρεκόρ 575,4 εκατ. ευρώ σε 11 χαλυβουργικές εταιρείες για σχηματισμό καρτέλ. Τη «μερίδα του λέοντος» πήραν τρεις θυγατρικές της Arcelor Mittal, της μεγαλύτερης εταιρείας του χώρου στην οποία ο Μιτάλ είναι μεγαλομέτοχος και δ/νων σύμβουλος.

Σύμφωνα με το πόρισμα, στο εξεταζόμενο διάστημα 1999-2004, οι χαλυβουργίες σχημάτισαν καρτέλ με εμπόρους αυξάνοντας τις τιμές τουλάχιστον 10% σε προϊόντα όπως δοκοί, σωλήνες και πλάκες. Είχαν χωρίσει μάλιστα τη Γαλλία σε 11 τμήματα, το καθένα με «πρόεδρο» και υπαλλήλους για να καθοδηγούν, να επιβάλουν και να «τιμωρούν» τους πελάτες που προσπαθούσαν να «σπάσουν» το καρτέλ. Όλα αυτά εν αναμονή του πορίσματος της ελληνικής επιτροπής ανταγωνισμού για αντίστοιχη έρευνα που έχει κάνει σχετικά με τις ελληνικές χαλυβουργίες.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

TENEZOS THEODOROS 20/12/2008 7:50μ.μ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ελλάδα , η μεγαλυτερη χαλυβουργια ΣΙΔΕΝΟΡ και ο χονδρεμπορος της στην Αττικη ,Εταιρεια Λιανος ΑΕ , μέλη του καρτέλ χαλυβα , «τιμωρησαν» τον πελατη τους Εταιρεια IRON TENCO η οποια συνεχιζοντας μια ξεφρενη πορεία ανοδου των πωλησεων της στην Αττικη μεταξυ 2004-2006 , προσπαθουσε να «σπασει» το καρτέλ στο τμημα αυτό της χωρας.Η «τιμωρια» ηλθε όταν η Λιανος ΑΕ ,διεκοψε αιφνιδια και αδικαιολογητα την προμηθεια σιδηρου που προερχοταν από τη ΣΙΔΕΝΟΡ προς τον πελατη της IRON TENCO με αποτελεσμα την καταρευση της τελευταιας.

Η καταγγελια της IRON TENCO προς την Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού για την «τιμωρια» της από τα μέλη του καρτέλ τα οποία υπεδειχθηκαν με παραστατικα εναρμονισμενων πρακτικων καθορισμου τιμων από το 2000, ουδεποτε ερευνηθηκε. Αντίθετα,εκδοθηκε μια εισηγηση-σκανδαλο αθωωσης του εκτελεστικου οργανου της ΣΙΔΕΝΟΡ -χονδρεμπορου εταιρειας Λιανος ΑΕ .Η δε Επιτροπή Ανταγωνισμού αρχισε μια αποσπασματικη «αυτεπαγγελτη» ερευνα στις χαλυβουργιες, μονο όταν μηνυθηκε από την IRON TENCO.Η Επιτροπή Ανταγωνισμού με την δηθεν «αυτεπαγγελτη» ερευνα της οποιας τα αποτελεσματα αναμενονται, θελησε να απομονωσει την καταγγελουσα Εταιρεια IRON TENCO από την αναγκαστικη αυτή διαδικασια,προκείμενου να της αφαιρεσει τα δικαιωματα του διαδικου και ετσι να προστατευσει κατά το καλυτερο δυνατον τρόπο τα συμφεροντα του σκληρου καρτέλ του χαλυβα.

Πηγη Ισοτιμια : 20-12-2008,7:50 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: