ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.12.08

ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ 2008 - Ας είμαστε ειλικρινείς !!!!

Δεν λυπηθήκαμε για τις τράπεζες που κάηκαν οι οποίες ευθύνονται για την εξαθλίωση και τις αυτοκτονίες εκατοντάδων συμπατριωτών μας.


Δεν λυπηθήκαμε για τα καμένα καταστήματα των πολυεθνικών που εκμεταλλεύονται μικρά παιδιά στην παραγωγή υποδημάτων και ειδών ένδυσης ( Benetton ) και οι υπάλληλοι σε αυτά δουλεύουν σαν σύγχρονοι σκλάβοι.


Δεν λυπηθήκαμε για το δέντρο που κάηκε στο Σύνταγμα την στιγμή που τα λαμπιόνια που είχε απάνω κόστιζαν μερικές χιλιάδες ευρώ τα οποία μπορούσε ο Κακλαμάνης να δώσει για τα έξοδα δεκάδων πολύτεκνων οικογενειών οι οποίες βρίσκονται στην Αθήνα.

Δεν μας καίγεται καρφί για τα πολυτελή «in» μαγαζιά στο Κολωνάκι … ας μην ξεχνάμε όμως ότι στα στενά εκεί κοντά ζει και βασιλεύει ο «εφιάλτης» που κατέδωσε τον Οτζαλάν ..


Είμαστε όμως ενάντια στην καταστροφή κατοικιών , μικρομάγαζων , αυτοκινήτων απλών ανθρώπων που σήμερα πέρα από τις άλλες δυσκολίες έχουν πλέον το πρόβλημα πως θα πάνε στο μεροκάματο … για να ταΐσουν την οικογένεια.

Είμαστε ενάντια στην βεβήλωση ιερών χώρων και εικόνων , είμαστε ενάντια στην «μαγκιά» μερικών «νεαρών» που στο όνομα της μνήμης του Αλέξη συμπεριφέρονται χειρότερα και από μπάτσους.


Είμαστε ενάντια σε όλους αυτούς που μιλούν για «εξέγερση» και «επανάσταση» αλλά την ίδια στιγμή τροφοδοτούν με κάθε τρόπο τον ΣΥΡΙΖΑ και δίνουν συνεντεύξεις σε ρουφιάνους δημοσιογράφους της χαφιεδοτυπίας - εκεί το «αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι» πάει περίπατο - ή στέκονται με τις ώρες στα στούντιο των καναλιών των καπιταλόσκυλων.


Όταν πραγματικά νοιάζεσαι για τον λαό και μισείς τον Καπιταλισμό δεν καις τα μηχανάκια αλλά το υπουργείο μεταφορών , όταν μισείς τον εργασιακό μεσαίωνα δεν καις τα μικρομάγαζα αλλά την διεύθυνση εργασίας , όταν πραγματικά θέλεις να πολεμήσεις τον ψεύτικο κόσμο των εξουσιαστών χτυπάς τους μεγαλοαστούς στα πλούσια προάστια τους εργολάβους των ΜΜΕ και των «πρωινών καφέδων» χτυπάς τους χρυσούς ναούς και τα MALL όχι τα περίπτερα και τα σουβλατζίδικα και το πιο σημαντικό ο Αλέξης σήμερα δεν είναι μόνο ο Γρηγορόπουλος , ο Αλέξης υπήρχε και στα 21 παιδάκια που σκοτώθηκαν στα Τέμπη επειδή κάποιος μαλάκας δεν ήθελε να πληρώσει για να αλλάξει λάστιχα το τριαξονικό φορτηγό , Αλέξης υπήρχε και στους 8 νεκρούς στο Πέραμα , Αλέξης υπήρχε και υπάρχει και στα τροχαία κάθε μέρα εξαιτίας του ΥΠΕΧΩΔΕ που έφτιαξε δρόμους παγίδες , Αλέξης υπάρχει και στις εκτρώσεις 200.000 Αλέξηδες μην το ξεχνάς κάθε χρόνο , Αλέξης υπάρχει και στα παιδιά από τα ναρκωτικά , Αλέξης υπάρχει και στα κυκλώματα παιδεραστών που διοικούν γνωστοί κίναιδοι συχνοί πελάτες καναλιών , Αλέξηδες υπάρχουν παντού …

Αναρχικοί , μπαχαλάκηδες , χουλιγκάνοι , μετανάστες , Ουτσεκάδες , ασφαλίτες , πράκτορες ο απλός λαός ή κάποιοι άλλοι ;;

Θέλουμε πραγματικά να δούμε ποιοι είναι όλοι αυτοί ή ποτέ δεν θα μάθουμε ;;

Πραγματικοί επαναστάτες και αντιεξουσιαστές ή υπάλληλοι του Σόρος και σκηνοθέτες μιας Πορτοκαλί Επανάστασης ;;

Ο καθένας έχει την δική του θέση και άποψη!


ΜΑΥΡΟΣ ΚΡΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: