ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.12.09

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΡΕεεεεεεεε!


video

Να πάτε να κρυφτείτε όλοι οι υπεύθυνοι αυτής της κατάντιας, ΤΩΡΑ! Είστε άχρηστοι και επικίνδυνοι. Είστε ανίκανοι για να κάνετε καλό, δηλαδή το αυτονόητο, δηλαδή το χρέος σας, και προκλητικά ικανοί για να μας ξεφτιλίσετε, να μας ταπεινώσετε, να μας υπονομεύσετε την ίδια τη ζωή, να μας κλέψετε το χαμόγελο της ελπίδας. Αυτοί είστε, σκουπίδια, σαν αυτά που δείχνει το VIDEO της ντροπής. Να πάτε να κάνετε Χριστούγεννα ανάμεσα στα σκουπίδια του Πειραιά για να νιώσετε την ξινίλα και τη μπόχα στα ρουθούνια σας.

Βιαστείτε τώρα να μας παραδώσετε σε ξένη μπότα, αρχιτέκτονες της συμφοράς. Χειρότερα από σας αποκλείεται να τα κάνουν...

Έχετε το κρίμα πάνω σας που με αναγκάσατε να παρεκτραπώ άγιες μέρες και να χρησιμοποιήσω λέξεις που δεν θα ήθελα... Πώς όμως να μιλήσει κανείς σε παχύδερμα; Μας φτάσατε στο σημείο να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες.

Και σεις, απεργοί, είστε απαράδεκτοι. Σκέτοι εκβιαστές. Δεν ξέρω ποια είναι τα αιτήματά σας, μπορεί να είναι δίκαια, αλλά η εικόνα που έχει ο Πειραιάς στρέφει την κοινή γνώμη εξοργιστικά εναντίον σας. Θα μου πείτε δε σας έμαθε ποτέ κανείς σε τούτο το κράτος-μπάχαλο ότι οι εργαζόμενοι, εκτός από δικαιώματα, έχουν και υποχρεώσεις προς το κοινωνικό σύνολο, προς τους συνανθρώπους τους...


ΣΕΦΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: