ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.12.09

Φοβούνται απελευθέρωση νερού στο Ιβαίλογκραντ και πλημμύρες στον Έβρο


Έκκληση να λάβουν έκτακτα μέτρα οι παραποτάμιοι δήμοι του νομού


Έκκληση να λάβουν έκτακτα μέτρα, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο η γειτονική Βουλγαρία, να απελευθερώσει μεγάλες ποσότητες νερού από το φράγμα του Ιβάιλογκραντ, καλεί τους παραποτάμιους δήμου του νομού με ανακοίνωση του το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της νομαρχίας Έβρου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση καλούνται οι Δήμοι να ενημερώσουν έγκαιρα τους κατοίκους της ζώνης ευθύνης αυτών, δηλαδή, γεωργούς, κτηνοτρόφους, αλιείς, κυνηγούς, να μην πλησιάζουν τις επικίνδυνες περιοχές(αναχώματα των ποταμών Εβρου – Αρδα και Ερυθροποτάμου καθώς και τους τοπικούς χειμάρρους) για την αποφυγή ατυχημάτων. Οι διευθύνσεις Γεωργίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, θα πρέπει να ενημερώσουν τους προέδρους των ΤΟΕΒ-ΓΟΕΒ του νομού για την λήψη προβλεπόμενων μέτρων αποφυγής ζημιών σε έργα αρμοδιότητας τους(αρδευτικά, αντλιοστάσια-αποστραγγιστικά δίκτυα). Επίσης οι Διευθύνσεις Κτηνιατρικής θα πρέπει να ενημέρωσουν έγκαιρα τις κτηνοτροφικές μονάδες της ζώνης ευθύνης σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί, ενώ το τμήμα εποπτείας υδραυλικών έργων Αλεξανδρούπολης θα πρέπει να διαθέσει προσωπικό και μέσα σε ετοιμότητα για την έγκαιρη επίβλεψη-επιτήρηση των αναχωμάτων και των αντιπλημμυρικών έργων.
Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας του νομαρχιακού διαμερίσματος Έβρου παρακολουθεί την εξέλιξη του όλου θέματος και για οποιαδήποτε αλλαγή της εξέλιξης της υφιστάμενης κατάστασης, θα ενημερώνει έγκαιρα τους εμπλεκομένους φορείς.
ΧΡΟΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: