ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.12.09

ΤΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΤΗΣ FALLUJAH - ΙΡΑΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" ΤΩΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ & ΤΟΥ ΟΗΕ;

ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΒΡΕΤΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΗ ΤΩΝ "ΠΡΟΘΥΜΩΝ" ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ.

Αυτή είναι η «δημοκρατία» που εισήγαγαν στο Ιράκ οι αμερικανοί και οι δυτικοί σύμμαχοί τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αυτή είναι η «δημοκρατία» που θέλουν για το Αφγανιστάν, για τα Βαλκάνια, σε κάθε μεριά του πλανήτη όπου οι λαοί αντιστέκονται.

Από το 2005 με έχει “στοιχειώσει” η Fallujah, όχι τόσο οι νεκροί, αλλά αυτές οι εικόνες, και οι ξεριζωμένοι πρόσφυγες στη Συρία και την Ιορδανία…
Οι Ιρακινοί είναι πολύ περήφανοι άνθρωποι, μπορώ να πω και λίγο υπερόπτες. Ήταν μακράν η πιο προηγμένη χώρα στον Αραβικό κόσμο, σε θέματα επιστημών, δικαιωμάτων των γυναικών κ.λ.π., αλλά ανυπάκουοι στα κελεύσματα των ΗΠΑ
Το Baath είναι ένα ισλαμικό σοσιαλιστικό κόμμα, αδελφό κόμμα του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Για αυτούς τους λόγους ο επόμενος πραγματικός στόχος των ιμπεριαλιστών είναι η Συρία.
sibilla

Δεν υπάρχουν σχόλια: