ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.12.09

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ «ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞ. ΥΨΗΛΑΝΤΗ» ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ



«Τα οστά του Υψηλάντη είχαν μεταφερθεί το 1965 στην Αθήνα στο Πεδίο του Άρεως και έχουν ταφεί στο προαύλιο της Σχολής Ευελπίδων.»

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ:

«Προς Υπουργείο Πολιτισμού Γενικό Γραμματέα…

Κε Γενικέ, Εχουμε υποβάλλει στην Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων το παρακάτω επισυναπτόμενο έγγραφο: «…Σας γνωστοποιούμε ότι στο Πεδίο του Άρεως, υπάρχει ένα Μνημείο το οποίο υπάγεται στην αρμοδιότητα σας και είναι Πανελλήνιας εμβέλειας, ίσως και το σπουδαιότερο σχετικά με την επανάσταση του 21. «Ο τάφος του Αλεξάνδρου Υψηλάντη», ο οποίος καθημερινά βανδαλίζεται και πολιορκείται από τους συμμετέχοντες πιστούς σε τελετές της Εκκλησίας των Ταξιαρχών καθώς και από τα μετακινούμενα και παρκαρισμένα αυτοκίνητα τους.»»

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: