ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.2.11

ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΕ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΟΤΕ ΣΕ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

Ανακοίνωση τρόικας «Σας στηρίζουμε, λυπούμαστε για τις λάθος εντυπώσεις»

«Με το πέρας της κοινής αποστολής μας, χθες, διαπιστώσαμε ότι το οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας παραμένει σε καλό δρόμο. Επισημάναμε επίσης ότισυνεχίζουμε να υποστηρίζουμε σθεναρά την Κυβέρνησηγια την επίτευξη των στόχων της, δηλαδή της δημοσιονομικής σταθεροποίησης και τηςαποκατάστασηςτης ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας, όπως αποτυπώνεται και στο Μνημόνιο επί του προγράμματος. Η συνεργασία μας σε αυτήν την προσπάθεια βασιζότανπάντα και εξακολουθεί να βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Οι τρεις Οργανισμοί μας σέβονται απόλυτα τις αρμοδιότητεςκαι τις πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης σε όλους τους τομείς λήψης οικονομικών αποφάσεων, ο δε ρόλος μας συνίσταται στην παροχή συμβουλών και υποστήριξης προς την Κυβέρνηση μέσω της εξέτασηςεναλλακτικών λύσεων κατά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.Είναι λυπηρό εάν κάποια στιγμή σχηματίστηκε διαφορετική εντύπωση. Αναγνωρίζουμε τις δύσκολες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία και σεβόμαστε απόλυτα τις αξιοσημείωτες προσπάθειες που καταβάλλει ο ελληνικός λαός. Εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε τις προσπάθειες αυτές

tovima.gr


===========================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Υπογραμμίσαμε και "κοκκινίσαμε" το πλέον σημαντικό εκ της ανακοινώσεως της Τρόικας. Κοντολογίς η Τρόικα στην ανακοίνωση της ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ τον λόγο Ύπαρξης της στην υπόθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ δίνοντας σε αυτό την ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ αρωγή της προκειμένου τελικά ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ για τα ενδεδειγμένα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
Συμπερασματικά μας λένε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ η οποία ΠΡΟΤΑΣΣΕΙ σε κάθε ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΜΕΤΡΟ το επάρατο ΜΝΗΜΟΝΙΟ είναι ένα ΨΕΜΑ!!!

ΤΕΛΙΚΑ!! ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑΣ......
ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: