ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.2.11

Ε.Ο.: Ελληνική κυβέρνηση

Στη γιάφκα του Μαξίμου επικρα­τούσε θετικός αναβρασμός. Ένας «σύνδεσμος» είχε μόλις φέρει την πληροφορία ότι όλες οι δο­λιοφθορές της προηγούμενης μέρας είχαν στεφθεί από καραμπινάτη επι­τυχία. Το βάζο με τις ελιές Καλαμών (πεσκέσι τάχα φουλ στα αντιοξειδωτικά) είχε απασφαλίσει την κατάλληλη στιγμή στην καρδιά της βαλίτσας με τα κοστούμια του Τόμσεν, η χρονοκαθυστερημένη δράση της φτερνιζόσκονης, με την οποία είχε διαποτιστεί το σημειωματάριο του Ντερούζ, βρισκό­ταν στην κορύφωσή της κι ο Τράα είχε μόλις αρχίσει να πηγαινοέρχεται στην τουαλέτα μετά τα γιαπράκια σαλμονέλας που του είχαν σερβίρει στο ξενο­δοχείο. (Και να σκεφτεί κανείς ότι τα παράγγειλε οικειοθελώς νομίζοντας ότι το σαλμονέλα είναι όνομα θελκτι­κής Ελληνίδας ιθαγενούς. Πού να ήξε­ρε ότι τα σε -έλα τα ακούμε εμείς μόνο στην «Πάτι…»).
Ο καπετάν-Γαπουχιώτης, καθισμένος σε μιαν άκρια, χωμένος μες στο μεσά­το αμπέχονό του, είχε κατεβάσει το δίκοχο ίσαμε τη μύτη και χάζευε μασουλώντας την μπάρα των δημητριακών του. Πού και πού έφτυνε αηδιασμέ­νος στο χαλί τις μπιλίτσες σοκολάτας που αποτελούσαν καθαρό θερμιδικό οπορτουνισμό κι έκανε άθελά του τις συντρόφισσές του στην Οργάνωση να ανατριχιάζουν από πόθο.
Για κείνον ήταν μια στιγμή χαλάρω­σης. Το μόνο πράγμα που τον έκοφτε ήταν οι μπουτιαίες τριχίτσες του, που μετά τη χαλάουα της Πρωτοχρονιάς εί­χαν αρχίσει να ξαναφυτρώνουν τσαμπουκαλεμένες σαν γιατροί του ΕΣΥ και να περνάνε μέσα από τη lycra του κο­λάν προκαλώντας ελαφρύ κνησμό. Αρνιόταν ωστόσο να το γυρίσει στο κλασι­κό χακί παντελόνι, γιατί έβρισκε ότι αυ­τό το ντεπιές (αμπέχονο - κολάν) ήταν ό,τι πιο πρακτικό και σικ είχε φορέσει ποτέ κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής του ζωής, δηλαδή από την Παρασκευή της περασμένης εβδομάδας και δώθε… Αρνιόταν επίσης να ξυστεί ενώπιον του εκλεκτού καστ της οργάνωσης.
Ύστερα από λίγο ωστόσο η ανοχή του έγινε μηδενική κι άρχισαν να του φταί­νε ευθέως οι τρίχες, όπως συμβαίνει με κάθε στραβή τσουτσού. Ο καπετάνιος συφιλιάστηκε, πετάχτηκε από τη θέση του σαν ελατήριο κι άρχισε να περπατάει υποβλητικά πάνω - κάτω, θέτοντας σε κίνηση τις μασαζοΐνες του κολάν που επιτελούσαν έτσι καμου­φλαρισμένο έργο ξυστριού. Τα λόγια ξεπήδησαν από τα χείλη του φορτι­σμένα: «Αδέλφια, όπως όλοι γνωρίζε­τε, τις περασμένες μέρες συνέβη στη χώρα κάτι ανεπίτρεπτο… Οι παρορμη­τικοί κατακτητές μας, χωρίς τη συναίνεσή μας και ενώ γνώριζαν πάρα πολύ καλά ότι εμείς δεν τα συνηθίζουμε στα μέρη μας αυτά τα πράματα, βγήκαν και είπαν, φόρα παρτίδα, αέρα πατέρα, χύ­μα στο κύμα, τα γεγονότα όπως έχουν. Πού πας να πεις την πάσα αλήθεια, κύ­ριος; Ξεχνάς πού βρίσκεσαι; Εδώ δα, η τελευταία επιβεβαιωμένη ατάκα που ακούστηκε ήταν το “η Πόλις εάλω”, κι αυτός που την είπε μαρμάρωσε. Οι κα­τακτητές μάς στέρησαν εν προκειμέ­νω τη δυνατότητα να εκφραστούμε με δικά μας λόγια και να διανείμουμε και τα σχετικά φυλλάδια οδηγιών στα κα­νάλια. Ως εκ τούτου, είμαστε κι εμείς υποχρεωμένοι να περάσουμε από το στάδιο του casus μέλι, στο στάδιο του casus belli»…
«Ούουουρα!» αναφώνησαν πανη­γυρικά όλοι μαζί οι ομορφάντρες της Επαναστατικής Οργάνωσης. Τον λόγο πήρε τότε ο μειλίχιος Μπε­λογιάννης Ραγκούσης: «Συμφωνώ με τον προλαλημένο» είπε. «Αδυνατώ κι εγώ να πιστέψω ότι μπουμπούνισαν γυμνά νούμερα και κακόηχες λέξεις πριν προλάβουμε να τα περάσουμε μέ­σα από τα φίλτρα της πλούσιας ελληνι­κής γλώσσας και των statistics του συ­ντρόφου μας επί των οικονομικών του καπτάν-Γιώπη (παρατσούκλι του Γιώρ-γου Παπακωνσταντίνου). Είναι επίσης αδιανόητο ότι κατέλυσαν το εθιμικό δίκαιο της κυβερνητικής μαρκίζας και άφησαν να φανεί ότι τα πρώτα ονόμα­τα είναι εκείνοι εντός της έδρας μας. Εδώ που φτάσανε τα πράγματα, το μό­νο που μένει είναι να διαχωρίσουμε τη θέση μας και να επαναπροσδιορίσου-με τους στόχους και τις προοπτικές μας…».
«Θα τους δώσουμε το μνημόνιο να το φάνε»;
«Βασικά πρέπει να τους δώσουμε πρώτα αυτά που προβλέπει το μνημό­νιο. Αυτά που ξεράσανε…».
«Τότε πώς θα πολεμήσουμε»;
«Με ψυχροπολεμικές κλανίτσες. Και κυρίως με τα γνωστά άσφαιρα. Πολυβόλα Πρετεντέρωφ, βλήματα ΝΕΤ - ΣΚΑΪ (εδάφους - αέρος), νάρκες Πεταλωτή κ.λπ. To know how το έχουμε. Κι όπως όλοι γνωρίζετε… ο άντρας της γυναίκας του Καίσαρα… δεν χρειάζε­ται να έχει το πάνω χέρι. Φτάνει να φαίνεται ότι το έχει…».
«Ούουουρααα!»
Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: