ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.11

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ :"ασχολούμαστε με την προστασία και φύλαξη της «ελίτ του τόπου» ενώ παράλληλα έχουμε «......τεθεί» απέναντι σε κάθε κοινωνική ομάδα.....,"

Αρ. Πρωτ.: 033  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι εικόνες βίας με συνεχή θύματα αστυνομικούς κάνουν σχεδόν καθημερινά το γύρο του κόσμου ως επικαιρότητα και παράλληλα ως προβληματισμός για την εικόνα των Ελλήνων Αστυνομικών, οι οποίοι όπως φαίνεται έχουν παντελώς εγκαταλειφθεί από την πολιτεία.

Ταυτόχρονα στην περιοχή της Λαυρεωτικής κάθε βράδυ ζούμε «την κόλαση του Δάντη» με αποτέλεσμα να έχουμε τραυματίες αστυνομικούς, βανδαλισμούς, πυρπολήσεις κρατικών οχημάτων και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός.

Σαστίζει όλος ο κόσμος από ένα καιόμενο αστυνομικό αλλά και από την απόλυτη σιγή των αρμοδίων.

Η κυβέρνηση παραμένει απλός θεατής «υποθέτοντας» ότι η λαϊκή κατακραυγή και οι αντιδράσεις για το όποιο ζήτημα θα καταλαγιάσουν και θα αρκεστούν στο σύνηθες μέσο εκτόνωσης «το σάκο του μποξ» που λέγεται αστυνομικός.

Η αστυνομική ηγεσία κάνει καθημερινά το σταυρό της, έως ότου τουλάχιστον περάσουν οι ετήσιες κρίσεις, για την αποφυγή ακραίου συμβάντος που μπορεί να αποφέρει θύμα από την πλευρά των διαδηλωτών.

Ο απλός αστυνομικός που κάθε μέρα λοιδορείται, δέρνεται, καίγεται και που κρατά την οικογένεια του σε ένα διαρκές άγχος για το πότε θα γυρίσει σπίτι, πώς θα γυρίσει και αν θα γυρίσει, λέει ως εδώ!!!

Οι «κροκοδείλιες δηλώσεις», το «ναι μεν αλλά» και «το χτύπημα στην πλάτη» φτάνουν!!!

Κύριοι μας εγκαταλείψατε σε σημείο ώστε σε λίγο θα πληρώνουμε από την τσέπη μας τα καύσιμα των περιπολικών, τις μεταγωγές, τα αναλώσιμα των γραφείων, τις υπηρεσιακές μετακινήσεις, τις επισκευές των οχημάτων και πολλά άλλα!!!

Αναγκαστικά οδηγούμαστε στο να εγκαταλείψουμε την κοινωνική αστυνόμευση και ασχολούμαστε με την προστασία και φύλαξη της «ελίτ του τόπου» ενώ παράλληλα έχουμε «τεθεί» απέναντι σε κάθε κοινωνική ομάδα, χρησιμοποιούμενοι ως μέσο εκτόνωσης.

Η Ένωσή μας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες περεταίρω ανάδειξης όλων των παραπάνω, με κινήσεις ουσίας και με συγκεκριμένες ενέργειες που ίσως ενοχλήσουν, αλλά θα συγκλίνουν όμως στον Έλληνα Αστυνομικό ο οποίος είναι εργαζόμενος, με οικογένεια με δικαιώματα και υποχρεώσεις και δεν είναι δυνατόν να ξεκινά από το σπίτι του για τη δουλειά και να μην ξέρει πως και αν θα επιστρέψει!!!

Για το Δ.Σ.

- Ο - - Ο -

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://tsoutsouneros.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

Οι αστυνομικοί, είναι αδέλφια μας. Είναι μέρος του Ελληνικού Λαού.
Αλλά αδελφοί μας ....δεν σας είδαμε πουθενά να συμπορεύεστε στην μεγαλειώδη πορεία της 23 Φλεβάρη. Γιατί άραγε???????

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΣ ΜΟΝΟ ΕΛΙΤ ΘΑ ΣΕ ΑΠΑΛΛΑΣΑΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗΣ. ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ. ΝΑ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΗ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Οι "νηφάλιοι κάτοικοι" και ο διάλογος με το παρακράτος...
Να κάνει διάλογο ποιος;

Η νηφάλια μάνα που έχασε το παιδί της;

Οι 39 νηφάλιοι "τρομοκράτες" που πέρασαν το κατώφλι εισαγγελέα και ανακριτή, αφού πρώτα ξυλοκοπήθηκαν άγρια από τα ΜΑΤ;

Οι 200 και πάνω νηφάλιοι τραυματίες;

Οι εκατοντάδες νηφάλιοι επιχειρηματίες που είναι έτοιμοι να βάλουν λουκέτο;

Οι χιλιάδες νηφάλιοι κάτοικοι που εισπνέουν τα καρκινογόνα χημικά, ξυλοκοπούνται και στερούνται τα συνταγματικά τους δικαιώματα για δυόμιση μήνες;

Όλοι οι νηφάλιοι αλληλέγγυοι στον αγώνα μας;


και με ποιους να κάνουμε διάλογο;


με αυτούς που αποφασίζουν αν ένα έμβρυο έχει δικαίωμα στη ζωή;

με αυτούς που καταστρέφουν υπολήψεις κατασκευάζοντας κακουργηματικές κατηγορίες;

με αυτούς που κρυμμένοι πίσω από μία μάσκα και ένα καθήκον υβριζουν, ψεκάζουν με τον καρκίνο τους και ξυλοκοπούν πολίτες στέλνοντάς τους στα νοσοκομεία;

με αυτούς που έχουν αποκλείσει μία τεράστια περιοχή, καταδικάζοντας την οικονομικά;

με αυτούς που μπήκαν νύχτα σαν κλέφτες, με συνοδεία στρατού, στο σπίτι μας, τάχα για να μας σώσουν από τα σκουπίδια, εμάς τους "άξεστους νηφάλιους ιθαγενείς;"

με αυτούς που όπου σταθούν και όπου βρεθούν μας δυσφημίζουν και εκτοξεύουν ψέμματα και ύβρεις εναντίον μας;

με αυτούς που θέλουν να μας καταστρέψουν;



ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΦΕΡΕΦΩΝΟΥ


Πιστεύουμε πως όλη η συζήτηση περί εκτόνωσης και διαλόγου γίνεται για να κερδίσουν χρόνο και να στήσουν ενδεχομένως τα επόμενα δικαστήρια...


ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΕΑΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΙ:


1) ΤΟ ΟΒΡΙΟΚΑΣΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΤΟ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ

2) ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ

3) ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ - ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

4) ΑΛΛΑΓΗ Ή ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ. (Ο Ραγκούσης δήλωσε πως ο διάλογος θα γίνει στα πλαίσια του υφιστάμενου περιφερειακού σχεδιασμού - ζητούν διάλογο και από την άλλη συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν)

5) ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ(βλ. Ντόλιος) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ - ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΖΑΚΡΗ.

6) ΕΦ' ΟΣΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΤΗΣ.


Αυτά τα λέμε εμείς που είμαστε στο δρόμο...

Αν διαφωνεί κανείς ας έρθει να μας το πει...


Αναρτήθηκε από antixyta

Ανώνυμος είπε...

Όσο και να θέλετε να παριστάνεται του "Αγίους" η ουρά σας περισσεύει...

Λυκάνθρωποι υπήρξατε ανέκαθεν. Πραιτωριανοί των εκάστοτε κυβερνώντων. Και έχετε το θράσος να κοιτάτε τον Λαό στα μάτια.

Κάνετε την δουλειά σας θα μου πείτε ναι! Αλλά να την κάνετε με σκυμένο το κεφάλι.

Ποιοί είναι αυτοί που σας θέλουν στο σπίτι τους;

Κανείς! Γιατί κανένας δεν γουστάρει τους πραιτωριανούς. Τους τζάμπα μάγκες.

Κι αν ακόμα σας δείχνει κάτι τέτοιο είναι γιατί εσείς κάνετε χρήση της ιδιότητας σας, ακόμα και στον υδραυλικό σας. Για να έχετε καλύτερες υπηρεσίες....

Νομίζετε πως φυλάτε Θερμοπύλες, αλλά στην πραγματικότητας φυλάτε αυτούς που σας πληρώνουν και μόνο, δηλαδή αυτούς που παρέδωσαν την χώρα αμαχητί.

Βάζετε την Ελληνική σημαία στις "κλούβες" σας και ενίοτε την Βυζαντινή. Σύμβολα που εκφράζουν το Έθνος μας. Ενώ ταυτόχρονα χτυπάτε, προσαγάγετε τον μέσο Έλληνα πολίτη που είναι ο εκφραστής τους. Σκοτώνεται παιδιά στην μέση του δρόμου. Ξυλοκοπείτε άγρια και μετά ψεύδεσθαι για ζαρτινίερες!!! Και όλα αυτά τα κάνετε στο όνομα "Της αγίας ομουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος και στο όνομα της Πατρίδας και των νόμων αυτής".

Είστε σκυλάνθρωποι και τίποτε άλλο χωρίς "τσίπα"!!!!