ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.2.11

ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΛΑΓΟΠΟΔΑΡΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ALTER ΕΓΙΝΕ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΓΑΠ

 Όσοι είδαν εχθές την εκπομπή "ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ" του Νίκου Χ"τζηνικολάου θα απόλαυσαν το αντάξιο των Ρωμαϊκών χρόνων υπερθέαμα στην αρένα των μοντέρνων πολιτικών διαξιφισμών που πρόσφερε ο επαίον συγγραφέας και δημοσιογράφος ΔΕΛΑΣΤΙΚ , ο οποίος ως καλεσμένος της εκπομπής ξέσκισε στην κυριολεξία τον μέχρι πρότινος  τυχερούλη  υπουργό ανάπτυξη κύριο Χρυσοχοίδη.

ΔΕΝ θα προβούμε σε ειδική περιγραφή των διαδραματιζομένων που εξελίχθηκαν στην εν λόγω εκπομπή , παρά μόνον θα αναφέρουμε ότι ο γνωστός δημοσιογράφος εκτός των συνεκτικών ντοκουμέντων τα οποία παρουσίασε με μοναδική σειρά ώστε να ΔΙΑΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΔΑΗ πολίτη αλλά και τον πιο φανατικό πασοκικό οπαδό  το πολιτικό έλλειμμα της κυβέρνησης Παπανδρέου αλλά ακόμα και του ίδιου του πρωθυπουργού ο οποίος έχει οδηγήσει την χώρα στον Καιάδα  ως επίσης και να ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ο ίδιος ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ και μάλιστα σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ...ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ που εξαπάτησε ως αποδεικνύεται πλέον εκ τον ντοκουμέντων ένα ολόκληρο λαό.............

ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!! Η ΣΙΩΠΗ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ........... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ Η ΕΠΙΣΦΡΆΓΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ ΠΕΡΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ????
 
"Μας καρόιδεψε ο Πρωθυπουργός;"
"Μας εξαπάτησε ο Πρωθυπουργός, κύριε Υπουργέ, με αυτά που έκανε μετά από τις εκλογές, σε σχέση με αυτές που έλεγε πριν;"

Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΤΣΙΠΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΠΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ????

ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!! 
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΑΘΩΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εχθές το Κ.Κ.Ελλάδας διά της Λιάνας Καννέλη "συνέτριψε" όλο το σκυλολόι της ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΕΒΕΑ. Οι θέσεις και οι προβλέψεις του Κ.Κ.Ελλάδας επαληθεύτηκαν. Η διαδικασία αποδυνάμωσης και εξαθλιώσης της εργατικής τάξης και των μικροαστών είναι πλέον γεγονός και έχει ξεκινήσει από το 1992!!! Τότε που κανείς δεν έδινε σημασία στους "γραφικούς" ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. Θα ήταν άξιο λόγου αν μπορούσαμε να ξαναδούμε αναρτημένη την εκ-πομπή αύτη.

Η απάντηση στο σήμερα για ένα καλύτερο αύριο είναι "ΨΗΦΙΖΩ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΨΗΦΙΖΩ Κ.Κ.Ε." Εκείνους που δεν είπαν ποτέ ψέματα για να πάρουν την εξουσία. Εκείνους που ήταν είναι και θα είναι πάντα δίπλα στον Εργάτη, τον Αγρότη, τον Φοιτητή, τον Συνταξιούχο, τον Μαθητή.

Από την πλεύρα του ο κ.Δελαστίκ απέδειξε πως υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι με ήθος και κρίση που σκοπό έχουν να υπηρετούν την αλήθεια.