ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.11

Η χωρα σε αυτοκτονικη τροχια



Η Ευρωζώνη παρουσιάστηκε ως απάνεμο λιμάνι και πεδίο σύγκλισης με τον πλούσιο βορρά. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μηχανισμό δημιουργίας πλεονασμάτων για το κέντρο - ιδίως για την Γερμανία - και ελλειμμάτων για την περιφέρεια.
Θεσμοθέτειται  μόνιμη διαφορά ανάμεσα στα επιτόκια δανεισμού των χωρών του κέντρου και της περιφέρειας. Η χώρα μας δηλαδή θα δανείζεται με σαφώς υψηλότερο επιτόκιο από τις χώρες του κέντρου. Άρα δεν θα απομείνει απολύτως κανένας θετικός λόγος για να συνεχίσει να ανήκει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Είναι άμεση ανάγκη να επανεξετάσει η ελληνική κοινωνία τη συμμετοχή της στην Ευρωζώνη, αν θέλει να αντιμετωπίσει την κρίση και να μπει σε τροχια ανάπτυξης”.
ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΕΟΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ
ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ

Solon Athineos

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Η Χώρα μπαίνει σε τροχιά αυτοκτονία​ς (Κ. Λαπαβίστας​)

Δεν υπάρχουν σχόλια: