ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.11

Moody’s: Υποβάθμιση Κύπρου από Aa3 σε Α2

Την υποβάθμιση των κρατικών ομολόγων της Κύπρου ανακοίνωσε σήμερα ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Moody’s Investors. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω οίκος υποβάθμισε τα κρατικά ομόλογα της Κύπρου από Aa3 σε Α2. Η υποβάθμιση ήταν δεδομένη καθώς ο εν λόγω οίκος είχε προειδοποιήσει για την υποβάθμιση. Οι βαθμίδες της υποβάθμισης δεν ήταν γνωστές. Τελικά, η υποβάθμιση ήταν δύο βαθμίδων.
Οι λόγοι για την υποβάθμιση συνοψίζονται σε τρεις παράγοντες:
1. Ανησυχίες για χειροτέρευση των δημοσιονομικών μεγεθών της Κύπρου. Οι ανησυχίες αφορούν στα διαρθρωτικά προβλήματα της κυπριακής οικονομίας, τα οποία θα συνεχίζουν να υπάρχουν ακόμη και μετά την έξοδο από την οικονομική κρίση.
2. Η έκθεση των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα. Σε περίπτωση αναδιάρθρωσης του χρέους της Ελλάδας θα  υπάρξουν επιπτώσεις στους κατόχους ομολόγων, ανάμεσα στους οποίους είναι και οι κυπριακές τράπεζες. Ιδιαίτερες ανησυχίες υπάρχουν και για αύξηση των επισφαλειών.
3. Ανησυχία για την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου. Ψηλός πληθωρισμός, αυξήσεις στους μισθούς, ψηλό έλλειμμα είναι μερικά από τα προβλήματα, τα οποία επηρεάζουν δυσμενώς την ανταγωνιστικότητα της Κυπριακής οικονομίας.

http://www.onlycy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: