ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.11

Απόπειρα δολοφονίας κατά του Σουλεϊμάν

Ο Όμαρ Σουλεϊμάν, ο πρώην αντιπρόεδρος της Αιγύπτου, επέζησε απόπειρας δολοφονίας που έγινε εναντίον του, δήλωσε σήμερα ο αιγύπτιος υπουργός Εξωτερικών Άχμεντ Αμπούλ Γέιτ. "Η υπόθεση βρίσκεται τώρα στα χέρια των δικαστικών αρχών", προσέθεσε ο υπουργός σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρούσε με τον γερμανό ομόλογό του Γκίντο Βεστερβέλε, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απόπειρα αυτή δολοφονίας.

Ο αιγύπτιος υπουργός διευκρίνισε χθες το βράδυ σε πρόγραμμα αραβικού τηλεοπτικού δικτύου ότι "είδε το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Όμαρ Σουλεϊμάν να δέχεται πυροβολισμούς σε συνοικία της Ηλιούπολης" και διευκρίνισε ότι οι πυροβολισμοί "προέρχονταν από ομάδα που επέβαινε σε κλεμμένο ασθενοφόρο".

"Ένας από τους φρουρούς του Σουλεϊμάν σκοτώθηκε και ο οδηγός του τραυματίστηκε σοβαρά", προσέθεσε ο Γέιτ.

Η αυτοκινητοπομπή στην οποία βρισκόταν ο Όμαρ Σουλεϊμάν, ο οποίος διορίσθηκε αντιπρόεδρος από τον ανατραπέντα πρόεδρο Χόσνι Μουμπάρακ τις τελευταίες ημέρες που ο τελευταίος βρισκόταν στην εξουσία, είχε δεχθεί πυροβολισμούς στις 28 Ιανουαρίου στο Κάιρο

.i-reportergr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: