ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.2.11

Τα παλικάρια της κυβέρνησης δίνουν σκληρές μάχες με τις κατοχικές δυνάμεις...


tvxs.gr | Πάγκαλος: "Το μνημόνιο είναι ευτυχία για τον τόπο"
Ανέβηκε από tvxorissinora. - Βρείτε περισσότερα οικογενειακά βίντεο.Από το "
ΔιαΔίχτυ"
Ρίγη εθνικής συγκίνησης...
Παιδιά βγείτε στους δρόμους να στηρίξουμε τους  αγωνιστές Γιώργο και Γιώργο οι οποίοι πολεμάνε με τα τους κατακτητές Μπόμπ Τράα, Πολ Τόμσεν, Σερβάς Ντερούζ, και Κλάους Μαζούχ.
Τα παλικάρια
της κυβέρνησης δίνουν σκληρές μάχες με τις κατοχικές δυνάμεις.
Ο Γιώργος
μίλησε με σκληρά λόγια στους ευρωπαίους.
Ήταν
τόσο σκληρά που ο Στρός Καν χέστηκε, και τον πήρε τηλέφωνο για να του ζητήσει συγνώμη. Εκτός απο τους Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου τη δική τους μάχη δίνουν οι Γ. Ραγκούσης, Γ. Πεταλωτής και Μιχ. Καρχιμάκης.
Μιλάμε για εθνική ανάταση.
Ποια Αίγυπτος και Αλγερία. Εδώ μιλάμε για Στάλιγκραντ…
Μετά το ποταπό διάγγελμα της κατοχικής κυβέρνησης της τρόικα, οι αγωνιστές σοσιαλιστές που δεν...
 περίμεναν τόση ωμότητα, έστειλαν αυστηρό μήνυμα στους κατακτητές-δανειστές.
Γιώργος Πεταλωτής:
«Η συμπεριφορά των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, κατά τη σημερινή τους συνέντευξη, ήταν απαράδεκτη. Τους ζητήσαμε να βοηθήσουν και τιμάμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας. Δεν ζητήσαμε όμως από κανέναν να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας. Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό. Η συμπεριφορά των εκπροσώπων της ΕΕ, του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, κατά τη συνέντευξή τους, ήταν απαράδεκτη. Τους ζητήσαμε να βοηθήσουν και τιμάμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας. Δεν ζητήσαμε όμως από κανέναν να παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας. Θα πρέπει όλοι να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Και αυτό θα το καταστήσουμε σαφές σε όλους τους εταίρους μας. Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό», τονίζεται στην ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου και προστίθεται:  «Η κυβέρνηση επανειλημμένως έχει τοποθετηθεί για την ανάγκη αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, με όρους διαφάνειας, ώστε αυτή να συνεισφέρει στην ανάπτυξη, αλλά και στη μείωση του δημόσιου χρέους. Επ' αυτού έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις, καθώς και λεπτομερής σχεδιασμός σε βάθος πολλών ετών. Είναι προφανές βέβαια ότι η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει εκποίηση δημόσιας γης. Εξ ίσου προφανές είναι ότι για τη λήψη αυτών των αποφάσεων μόνη αρμόδια είναι η ελληνική κυβέρνηση».
Γιάννης Ραγκούσης:
Ο ελληνικός λαός δεν έχει δώσει εντολή στην Τρόικα.
Την αποκλειστική ευθύνη έχει η κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός δεν έχει δώσει εντολή σε κανέναν εκπρόσωπο της τρόικας να παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή και να του δίνει μαθήματα, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, στη διάρκεια ομιλίας του στη Βέροια και διατυπώνοντας την ενόχλησή του για τις δηλώσεις των εκπροσώπων της τρόικας. Κανείς από όλους όσοι οφείλουν να συνδράμουν την Ελλάδα να βγει από την κρίση δεν μπορεί να παρεξηγεί τον ρόλο του. Και ο ελληνικός λαός σε κανέναν εκπρόσωπο δεν έχει δώσει εντολή να παρεμβαίνει στην πολιτική ζωή του τόπου. Ο ελληνικός λαός σε κανέναν εκπρόσωπο της τρόικας δεν έχει δώσει την εντολή, ή την εξουσιοδότηση, να του δίνει μαθήματα. Και γι αυτό τον λόγο σε ανύποπτο χρόνο έχουμε ξεκαθαρίσει τους ρόλους. Η ευθύνη μάς ανήκει, μάς ανήκει αποκλειστικά και είμαστε σε θέση απέναντι στον ελληνικό λαό, ανά πάσα στιγμή, να αιτιολογήσουμε τις αποφάσεις μας», επισήμανε ο υπουργός.
Μιχάλης Καρχιμάκης:
«Δεν δεχόμαστε τελεσιγραφικές υποδείξεις και εντολές».
Για «τελεσιγραφικές υποδείξεις και εντολές» που δεν πτοούν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, κάνει με ανακοίνωσή του λόγο ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, αναφερόμενος στη χθεσινή συνέντευξη των εκπροσώπων της τρόικας.  «Οι εκπρόσωποι της τρόικας, ξεπέρασαν τα όρια. Τα όσα είπαν, χθες, είναι απαράδεκτα και αποδοκιμαστέα. Τελεσιγραφικές υποδείξεις και εντολές για το πώς θα αξιοποιηθεί η περιουσία του ελληνικού δημοσίου, η περιουσία του ελληνικού λαού, δεν δεχόμαστε από κανέναν. Και από κανέναν, δεν δεχόμαστε να κουνά το δάκτυλο του στον ελληνικό λαό, μέσα στο σπίτι του. Να το κουνάνε στα δικά τους σπίτια», τονίζεται στην ανακοίνωση του κ. Καρχιμάκη και προστίθεται: «Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο Γιώργος Παπανδρέου, ξέρουν ποια είναι τα συμφέροντα της Ελλάδας και του ελληνικού λαού και αυτά υπηρετούν με επιτυχία. Γι αυτό πήραμε σκληρές αποφάσεις και σώσαμε τη χώρα από τη χρεοκοπία, για αυτό προχωράμε σε ριζικές αλλαγές για να βγάλουμε οριστικά τη χώρα από την κρίση. Για να μην χρειαστούμε ξανά ούτε Μνημόνια ούτε τρόικες και φυσικά ούτε τους εκπροσώπους τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: