ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.5.11

Απογοήτευση επικρατεί στους κόλπους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το πρόγραμμα...
 
μεταρρυθμίσεων που έχει δεσμευθεί να υλοποιήσει η Αθήνα, ενώ διατυπώνονται αμφιβολίες εάν θα πρέπει να χορηγηθεί στην Ελλάδα νέο δάνειο.
Όπως γράφει σε σημερινό της άρθρο η γερμανική Die Welt ασκείται κριτική στην εφαρμογή του προγράμματος και κυρίως στο πεδίο των ιδιωτικοποιήσεων. «Στο ΔΝΤ είναι πιο έντονη η απογοήτευση για το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, για την μη υλοποίηση των ιδιωτικοποιήσεων και την αποτυχία στην μείωση του ελλείμματος», αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Αναφέρεται επίσης το ενδεχόμενο να μη συναινέσει το ΔΝΤ στην καταβολή της πέμπτης δόσης, οπότε θα αναλάβουν οι Ευρωπαίοι να καλύψουν το μερίδιο του διεθνούς οργανισμού. «Ωστόσο και σύμφωνα με διπλωμάτες παρά τις επιφυλάξεις το ταμείο θα συμμετάσχει και στην 5η δόση», διευκρινίζει η Die Welt.

Κόντρα ΕΚΤ- Βερολίνου για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους

Την ίδια ώρα η εφημερίδα παρατηρεί σημαντική διάσταση μεταξύ της ΕΚΤ και της γερμανικής κυβέρνησης για ενδεχόμενη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα της Die Welt, η ΕΚΤ θεωρεί ότι το Βερολίνο δεν την στηρίζει πλέον σε σημείο που να τίθεται σε κίνδυνο η ανεξαρτησία της.

«Η κυβέρνηση (του Βερολίνου) αφήνει το πρόβλημα μπροστά στην πόρτα της ΕΚΤ», αναφέρουν στην εφημερίδα υψηλά ιστάμενοι κύκλοι της Κεντρικής Τράπεζας που δεν κατονομάζονται.

Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης βρίσκεται η συζήτηση αν και κατά πόσο είναι αποτελεσματική και εφικτή μια περιορισμένη αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Ενώ η γερμανική κυβέρνηση υποστηρίζει μια επιμήκυνση για τα ελληνικά ομόλογα και μείωση των επιτοκίων, η ΕΚΤ αντιδρά έντονα σε ένα τέτοιο βήμα.


Δυσχεραίνει τα πράγματα η απουσία του Στρος Καν

Σχετικά με τη σύλληψη του Στρος Καν, η Γερμανία αναμένει το αποτέλεσμα της δικαιοσύνης προτού προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο επικεφαλής του ΔΝΤ, σχολιάζει η Deutsche Welle. Πάντως, εν όψει της κρισιμότητας της κατάστασης, όσον αφορά στην κρίση του ευρώ, εκτιμάται ότι η απουσία του γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από τις εξελίξεις και ειδικότερα από τη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup περιπλέκει τα πράγματα.

Μολονότι από κυβερνητικής πλευράς υποστηρίζεται ότι δεν θα επηρεαστούν οι διαδικασίες, ο επικεφαλής της ΚΟ των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) επισήμανε ότι η απουσία του Στρος Καν δε διευκολύνει τα πράγματα. Πιο σαφής ο επικεφαλής της ΚΟ των Πρασίνων Γιούργκεν Τριτίν θεωρεί ότι η απουσία του Ντομινίκ Στρος-Καν αποδυναμώνει το ΔΝΤ. «Εάν ο επικεφαλής του ΔΝΤ δεν είναι παρών απειλείται η ικανότητα λήψης αποφάσεων την οποία έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή», υπογράμμισε στο πρωινό μαγκαζίνο του ZDF ο κ. Τριτίν.

Epikaira

Δεν υπάρχουν σχόλια: