ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.5.11

Economist: Μέτρα 6 δισ. ευρώ για φέτος και “ανοιχτό” παράθυρο για απολύσεις άφησε ο Παπακωνσταντίνου

Ολοκληρώθηκε η ομιλία του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου στο συνέδριο του Economist. Ο Παπακωνσταντίνου διέψευσε τα σενάρια αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, τα οποία και χαρακτήρισε ως μαγικά τα οποία δεν μπορούν να βγάλουν την χώρα από την κρίση."Προσπαθούμε να ενισχύσουμε την αξιοπιστία της χώρας και συνειδητοποιούμε ότι όπως δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές, έτσι δεν υπάρχουν και μαγικά σενάρια αναδιάρθρωσης του χρέους που θα μπορούσαν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση".
Επίσης τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει δημοσιονομική χαλάρωση , παρά την ύφεση, κάνοντας λόγω για μέτρα ύψους 6 δις. ευρώ το 2011. Τα νέα αυτά μέτρα θα έρθουν για την μείωση του ελλείμματος στο 7,5% το τέλος του 2011. Τόνισε ότι δεν θα είναι εύκολα, αλλά θα είναι όσο πιο δίκαιες και αποτελεσματικές γίνεται.
«Πάμε προς την σωστή κατεύθυνση και τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται» είπε ο υπουργός Οικονομικών. Ακόμη έκανε αναφορά στην ανάγκη εξορθολογισμού του μισθολογικού κόστους των δημοσίων υπαλλήλων και επιβεβαίωσε μέχρι το 2015 θα μειωθεί κατά 150.000 (-20%) ο αριθμός των δημόσιων υπαλλήλων. "Στα επόμενα 4 έτη ο συνολικός αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων θα μειωθεί κατά 150.000. Θα γίνει μέσα από ... την μείωση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου. Θα γίνει μέσα από μία προσπάθεια εθελουσίας αποχώρησης, όμως ταυτόχρονα δεν μπορούμε ποιά να προχωρήσουμε χωρίς να σκεφτόμαστε το γεγονός ότι όταν κλείνουν συρρικνώνονται, συγχωνεύονται δημόσιοι οργανισμοί, μπορεί να υπάρξουν και απολύσεις"… "Είναι προφανές ότι δεν είναι αυτός ο στόχος μας. Αλλά είναι εξίσου προφανές η πολιτική των αυτομάτων μετατάξεων όταν κλείνει ένας οργανισμός ή όταν συρρικνώνεται ή όταν συγχωνεύεται δεν μπορεί ποια να αποδώσει/ Θα υπάρξει λοιπόν μία προσπάθεια αξιολόγησης, απορρόφησης του προσωπικού που χρειάζεται αλλά μόνο του προσωπικού το οποίο χρειάζεται " τόνισε ο υπουργός Οικονομικών .
Απέκλεισε, σε κάθε περίπτωση, μειώσεις στις συντάξεις και αυξήσεις στον ΦΠΑ, αναφερόμενος και στο Ενιαίο Μισθολόγιο του Δημοσίου. Όσον αφορά στα μέτρα μέχρι το 2015, αυτά θα είναι ύψους 26 δισ. μαζί με τα φετινά.
Σχετικά με τις προτάσεις για την οικονομία της ΝΔ που παρουσιάστηκαν στο Ζάππειο 2 επανέλαβε ότι στο σύνολο τους θα έφταναν το έλλειμμα στο ύψος που είχε το 2009, και τόνισε ότι "υπάρχουν συγκεκριμένα επιμέρους ζητήματα που έχουμε ήδη εντάξει στον προγραμματισμό μας ή μπορούμε να εντάξουμε". Πρόσθεσε ότι θα "την καλέσουμε τις επόμενες ημέρες σε μια συζήτηση για να βάλουμε τις προτάσεις αυτές σε ένα πλαίσιο".

newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: