ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.5.11

Υψηλή Πολιτική σε «χαμηλά ένστικτα»….

Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Η ξαφνική είδηση της σύλληψης του Γενικού Διευθυντή του ΔΝΤ Dr Dominique Strauss-Kahn για βιασμό μιας καμαριέρας στο πολυτελέστατο και πανάκριβο SOFITEL HOTEL της Νέας Υόρκης έκανε το γύρο του κόσμου Κυριακή πρωί και δημιούργησε σωρεία αντιδράσεων και ποικιλία ερμηνειών…βολεύοντας πολλούς αλλά ΟΧΙ την Ελλάδα!
Ο Dominique Strauss-Kahn είναι γνωστός ως «καρδιοκατακτητής» σχολίασε ο προσωπικός του, επίσημος, βιογράφος Michel Taubmann, και συμπλήρωσε λέγοντας περίπου ότι “ μου είναι απολύτως αδύνατο να πιστέψω ότι θα επέβαλε τις ορέξεις του σε μία κυρία που δεν…συναινούσε. Είναι εντελώς παράλογο…”
Ο ίδιος άνθρωπος θυμίζει, αυτά που η κοινή γνώμη πολύ εύκολα ξεχνά, δηλαδή τις παράλληλες ζωές (σχεδόν 3 οικογένειες) του Μιτεράν, τις περιπέτειες του ΝτεΣταίν αλλά και τα προσωπικά του σημερινού Προέδρου Σαρκοζί…Στη Γαλλία των γνωστών σεξουαλίκών σκανδάλων, είναι πρωτόγνωρο ο Dr DSK να τερματίσει την πολιτική του καριέρα για ένα «σεξουαλικού τύπου» σκάνδαλο…
Είναι αλήθεια ότι η σύλληψη του ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ και η συγκεκριμένη κατηγορία που του απαγγέλθηκε δημιουργούν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ προηγούμενο στα δεδομένα της διεθνούς Υψηλής πολιτικής καθότι αποδεικνύουν ότι τα χαρακτηριζόμενα από τις λαϊκές μάζες «χαμηλά ένστικτα» και ΟΧΙ κάποια οικονομική ατασθαλία δημιούργησαν τις πρωτόγνωρες προϋποθέσεις ενός σκανδάλου που βάζει τέρμα στις φιλοδοξίες του για τον Προεδρικό θώκο της Γαλλικής Δημοκρατίας!
Στο Παρίσι από χτες το πρωί ο Πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί και το επιτελείο του ανοίγουν διαρκώς σαμπάνιες καθότι ο Dr DSK μολονότι ΔΕΝ είχε ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του σε όλες τις εθνικές δημοσκοπήσεις έπαιρνε διψήφια νούμερα αφήνοντας πίσω «λαχανιασμένο» το (από την ρίζα του παππού του Σαλονικιού συμπολίτη μου) Νικολά…
Στο Βερολίνο η κ Μέρκελ παίρνει επί τέλους βαθιές ανάσες ανακούφισης μετά από τις επανωτές εκλογικές πανωλεθρίες του Κόμματός της πολλές από τις οποίες περιείχαν και τον θυμό των Γερμανών με τη συμπεριφορά της Ελληνικής Κυβέρνησης και της Ελλάδας που τους θύμιζε (δικαίως ή αδίκως) και λίγο τον μύθο του «πίθου των Δαναΐδων» .
Υποθέτω ότι στην Κυβέρνηση μας ο άμεσος κύκλος Υπουργών και Συμβούλων του κ Παπανδρέου προσπαθεί από χτες το πρωί να προβλέψει με πιθανά σενάρια το μέλλον της αλλά και το μέλλον της ελληνικής οικονομίας και της Πατρίδας μας Ελλάδας τώρα που από το ΔΝΤ μάλλον θα εκλείψει ο ισχυρός άνδρας και «πάτρωνας-φίλος» της Dr Domonique Strauss-Kahn…
Επιμύθιον;
Λέγεται ότι για τη θέση του «εκπεσόντος» εκφράζει ενδιαφέρον η νυν Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας κ Λαγκάρντ…
Λέγεται ότι ενδιαφέρον εκφράζει, επίσης, και ο τέως Υπουργός οικονομικών της Τουρκίας κ Κεμάλ Ντερβίς…
Πάντως ότι και εάν λέγεται, οι προσωπικοί ενδόμυχοι φόβοι και οι «μαύρες σκέψεις» που με έχουν τυλίξει από χτες ΔΕΝ λέγονται…Δημοσίως!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οντως κατι χοντρο εχουν ετοιμο και ψαχνουν πως να το ξεφουρνησουν..

the stargate