ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.5.11

Κλείδωσε συμφωνία για επιμήκυνση

Κατσέλη-Γιούνκερ στη γραμμή Μέρκελ. Υπό συζήτηση εθελοντική αναδιάρθρωση
Με μπαράζ δηλώσεων στις Βρυξέλλες επιχειρείται πλέον η δημιουργία κλίματος ώστε να ανισχνευθούν οι αντιδράσεις των αγορών απέναντι στις επερχόμενες αποφάσεις της ΕΕ και της τρόικας για το χειρισμό του ελληνικού χρέους. Η ΕΕ επιχειρεί να προωθήσει άμεσα τη λήψη αποφάσεων, με τη Μέρκελ να στέλνει το μήνυμα ότι η σύλληψη του Στρος-καν δεν μπορεί να καθυστερήσει τις εξελίξεις. Σε αυτό το μότίβο κινήθηκαν οι δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup και στενού φίλου του Γάλλου πολιτικού ο οποίος άφησε για πρώτη φορά ανοιχτή την πόρτα για εθελοντική αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, με συμμετοχή και των ιδιωτών στην επιμήκυνση των λήξεων των ομολόγων. Επί του θέματος τοποθετήθηκε και η Λούκα Κατσέλη υποστηρίζοντας πως «Mία πιθανή λύση θα μπορούσε να είναι η επιμήκυνση σε εθελοντική βάση, στην οποία πρέπει να συμμετέχουν όλοι οι παίκτες».
Οι δηλώσεις της Λ. Κατσέλη κινούνται στη γραμμή του Βερολίνου, καθώς η Αγκελα Μέρκελ έχει στο παρελθόν θέσει το θέμα. Η Μέρκελ υποστηρίζει ότι οποιαδήποτε μεταβολή πρέπει να επηρρεάζει όλους τους πιστωτές και όχι μόνες την τρόικα.
Η πρόταση της υπουργού Εργασίας κινείται πάνω στην αρχή της ίσης μεταχείρισης και θα υποχρεώσει -εθελοντικά- τους ιδιώτες δανειστές της Ελλάδας να αποδεχθούν την απόφαση της ΕΚΤ, του ΔΝΤ και της ΕΕ να επιμηκύνουν τις λήξεις των ομολόγων.
η προσέγγιση Κατσέλη δείχνει ότι οι συνθήκες στην Ευρώπη έουν ωριμάσει και πως η ΕΚΤ και η τρόικα διαχειρίζεται ήδη ένα σημαντικό μέρος των ομολόγων που λήγουν εντός της επόμενης διετίας και συνεπώς έχουν τη δύναμη να θέσουν το θέμα στο τραπέζι των αγορών.
Το θέμα στο ίδιο μήκος είχε άλλωστε θέσει και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Λουκάς Παπαδήμος στη Νέα Υόρκη παίρνοντας στις βαλίτσες του τη σιωπη΄ρή αποδοχή της επενδυτικής κοινότητας.
Τα ξένα ειδησεογραφικά μέσα έχουν ήδη ανεβάσει τους τόνους σχετικά με το θέμα με το Marketwatch.com να τιτλοφορεί το σχετικό θέμα "Ευρωπαίος αξιωματούχος αφήνει παράθυρο για ήπια αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους". Το θέμα αναφέρεται στις δηλώσεις του Ζαν Κλωντ Γιούνκερ και στο ειδικό βάρος που αυτές έχουν έχουν καθώς είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται με τόση σαφήνεια επί του θέματος.
Τα ξένα media επισημαίνουν ότι οι ευρωπαίοι ηγέτες φαίνονται ακόμα αναποφάσιστοι γύρω από το θέμα.
Τέλος αξίζει να σηειωθεί ότι ο γιούνκερ εξερχόμενος της συνάντησης με τους ευρωπαίους υπουργούς Οικονομικών δήλωσε πως η ευρεία αναδιάρθρωση του χρέους δεν αποτελούσε επιλογή.


sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: