ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.7.11

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΒΟΥΛΑ ...ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!


Ο Ελληνας βουλευτης της Ελβετιας

 

ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ: ΙΩΣΗΦ ΖΗΣΙΑΔΗΣ Ελληνας βουλευτής στην Ελβετία: “Η Ελβετία είναι πρόθυμη, η Ελλάδα δεν ζητά έρευνα για τα διαφυγόντα κεφάλαια”…

Μην πιστευετε πια κανενα οτι δηθεν φοβουνται οι εκλεγμενοι κλεφτες να πιασουν τους πιο κλεφτες που τους στηριζουν !




ΙΩΣΗΦ ΖΗΣΙΑΔΗΣ (Ελληνας βουλευτής στην Ελβετία)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στη ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ 
Ο Ιωσήφ Ζησιάδης ζει χρόνια στην Ελβετία και είναι βουλευτής της Αριστεράς (La Gauche) στην Ελβετική Ομοσπονδία. Λόγω και της ελληνικής καταγωγής του παρακολουθεί εδώ και καιρό όσα συμβαίνουν στη χώρα μας και προσπαθεί να συνεισφέρει όπως μπορεί.
Τον περασμένο μήνα κατέθεσε ερώτηση στην ελβετική κυβέρνηση για το εάν υποστηρίζει τη συνέχιση της διαφυγής των καταθέσεων από την Ελλάδα στην Ελβετία. Η αρμόδια υπουργός Οικονομικών Eveline Widmer-Schlumpf, ούτε λίγο ούτε πολύ του απάντησε ότι η Ελλάδα είναι αυτή που δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια, παρότι οι...
 Ελβετοί δηλώνουν πρόθυμοι να συνεργαστούν σε θέματα φορολογικής απάτης.
Ε Τι σας απάντησε η αρμόδια υπουργός όταν της θέσατε το ζήτημα των ελληνικών καταθέσεων στην Ελβετία;
Α Η αλήθεια είναι ότι περίμενα μία πιο διπλωματική απάντηση κι έμεινα έκπληκτος όταν μου είπε ότι από το 2005 μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποιο αίτημα συνεργασίας από την Ελλάδα για το θέμα αυτό. Πριν από δύο χρόνια οι ΗΠΑ και η Γερμανία είχαν ασκήσει εντονότατες πιέσεις για το θέμα αυτό κι έχουν αλλάξει αρκετά. Από τότε κάθε φορά που μία χώρα ζητάει από την Ελβετία συνεργασία για τη διακίνηση του μαύρου χρήματος, το κάνει. Απ' όσα γνωρίζω, όμως, η Ελλάδα δεν πίεσε ποτέ, όπως η Γερμανία και οι ΗΠΑ.
Ε Εάν υπήρχε πολιτική βούληση από την ελληνική κυβέρνηση, θα μπορούσε να έχει αποτελέσματα;
Α Ναι, οπωσδήποτε. Το θέλει όμως πραγματικά η ελληνική κυβέρνηση; Είναι λίγο παράξενο όταν μπορεί να κάνει κάποιες κινήσεις και δεν τις κάνει. Η ελβετική κυβέρνηση, μάλιστα, είπε ότι «το περιμέναμε από την Ελλάδα, αλλά δεν το έκανε».
Ε Δεν έχει κάνει δηλαδή τις απαραίτητες ενέργειες;
Α Σύμφωνα με τις απαντήσεις που πήρα από την υπουργό Οικονομικών της Ελβετίας, όχι. Εκτός εάν έχει κάνει κάποιες κρυφές κινήσεις. Ας πει η ελληνική κυβέρνηση τι έχει κάνει.
Ε Τα τελευταία χρόνια που βλέπατε την πορεία της Ελλάδας, όπως τη βλέπατε εσείς από τη δική σας οπτική γωνία, τι παρατηρούσατε;
Α Παρατηρούσα τη διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας και της παραγωγής. Εβλεπα την περιφέρεια σιγά σιγά να πεθαίνει και να χάνεται η οικονομική αυτοδυναμία. Εβλεπα την οικονομία της να μοιάζει όλο και περισσότερο με αυτή των χωρών της Λατινικής Αμερικής πριν από μερικά χρόνια.
Ε Ποια είναι η βασική αιτία, κατά τη γνώμη σας, που φτάσαμε εδώ;
Α Οτι οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν ήθελαν να χτίσουν ένα κράτος δικαίου. Η ανάπτυξη στηρίχθηκε στο δανεισμό, την κατανάλωση και τον χρηματοπιστωτικό τομέα και όχι στην παραγωγή.
Ε Μπορεί κατά τη γνώμη σας η χώρα να λύσει το πρόβλημά της ακολουθώντας τη συνταγή του ΔΝΤ και της τρόικας;
Α Οχι, αποκλείεται. Αυτές οι συνταγές είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Τα ξέρουμε τα αποτελέσματά τους. Η Ελλάδα θα μετατρέπεται σιγά σιγά σε αποικία. Εάν αυτό επιθυμεί η Ελλάδα, τότε η κατεύθυνση της τρόικας είναι σωστή.
Ε Πιστεύετε ότι η ευρωζώνη μπορεί ν' αλλάξει και να μην ακολουθεί νεοφιλελεύθερη πολιτική;
Α Δυστυχώς δεν το πιστεύω πια. Με τις συνθήκες του Μάαστριχτ και της Λισαβόνας δεν μπορεί να υπάρχει άλλη πολιτική πέρα από αυτή του νεοφιλελευθερισμού και τη διάλυση της εθνικής κυριαρχίας των κρατών. Ο ευρωπαϊκός Νότος μετατρέπεται ήδη σε Λατινική Αμερική, όπως ήταν πριν τις αλλαγές των προοδευτικών κυβερνήσεων.
Ε Ο ελληνικός λαός είναι πολύ απογοητευμένος από το πολιτικό σύστημα της χώρας και ειδικά από τα δύο κόμματα που εναλλάσσονται στην εξουσία. Βλέπετε πολιτική διέξοδο;
Α Ναι, πρώτον, εάν υπάρχει έλεγχος του χρέους από ανεξάρτητη επιτροπή πολιτών, για να αποφασίσει ο λαός τι θα πληρώσει στις τράπεζες, όπως έγινε στην Ισλανδία. Δεύτερον, παύση σε όλες τις στρατιωτικές δαπάνες και παύση πληρωμών των ήδη αγορασμένων αρμάτων. Τρίτον, άμεση αναθεώρηση του Συντάγματος: να γίνονται δημοψηφίσματα και για θέματα που θέτει ο λαός, όχι μόνο η κυβέρνηση, απλή αναλογική στις εκλογές και μείωση του αριθμού των βουλευτών στους 150.

Δεν υπάρχουν σχόλια: