ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.7.11

Ο κ. Ραγκούσης αποκάλυψε τις πραγματικές του προθέσεις

Ο κ. Ραγκούσης αποκάλυψε τις πραγματικές του προθέσεις

Ο αρχιτέκτονας του χάους κ. Ραγκούσης αποκάλυψε τις πραγματικές του προθέσεις:
Με την ενθάρρυνση του κ. Μόσιαλου -ο οποίος άδειασε και αποδοκίμασε τον κ. Ρέππα-ναρκοθέτησε σήμερα το διάλογο, προτού καν  ξεκινήσει. Με τα όσα, άλλωστε, ο ίδιος δήλωσε στους εκπροσώπους των οδηγών ταξί, απέδειξε, ότι η εμμονή του στο αυταρχικό “έτσι θέλω”, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη βεντέτα με τον προκάτοχό του κ. Ρέππα.
Απέδειξε, ουσιαστικά, ότι μεθόδευσε σκόπιμα τα όσα συμβαίνουν σήμερα, περιφρονώντας τις ανάγκες της κοινωνίας και υπονομεύοντας την τουριστική μας βιομηχανία.
Μπροστά στην ανακολουθία και την ανευθυνότητα της κυβέρνησης, καλούμε  -για μια ακόμη φορά- τους οδηγούς ταξί να επιδείξουν υπευθυνότητα και να μην προχωρήσουν σε αποκλεισμούς αεροδρομίων, λιμανιών και οδικών αξόνων.
Η επιδίωξη του κ. Ραγκούση να προκαλέσει κοινωνικές συγκρούσεις δεν πρέπει να περάσει.
Βέβαιο είναι, ότι όλα αυτά γίνονται με τον κ. Παπανδρέου σε ρόλο παρατηρητή, που αρκείται να εγκρίνει ό,τι του φέρνουν οι υπουργοί του, όσο αντίθετα κι αν είναι αυτά.
Πάντως, οι πρακτικές του κ. Ραγκούση προκαλούν αντιδράσεις βουλευτών, αλλά και υπουργών του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Συγκεκριμένα:
- Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Χ. Καστανίδης, διερωτάται σήμερα (στο Real FM) “ποια είναι τα στοιχεία που ανάγκασαν τον κ. Ραγκούση να κρατήσει διαφορετική στάση”.
- Ο υφυπουργός Υγείας κ. Χρ. Αηδόνης αδειάζει τον κ. Ραγκούση, δηλώνοντας με νόημα (στον Flash) ότι είναι οπαδός της συνέχειας στο κυβερνητικό έργο.
- Εικοσιένας (21) Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ζήτησαν, σήμερα, την άμεση σύγκληση διευρυμένου Κ.Τ.Ε. Μεταφορών, για να δώσει εξηγήσεις ο κ. Ραγκούσης.”.
- Οι βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κα Τόνια Αντωνίου και κ. Ν. Σαλαγιάννης κατέθεσαν σχετική ερώτηση στη Βουλή.
- Ο βουλευτής κ. Δ. Παπουτσής δήλωσε, στη Βουλή, ότι, αν η ρύθμιση Ραγκούση ερχόταν στο Σώμα, “πολύ δύσκολα θα είχε την ομόθυμη στήριξη της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ”.
- Η βουλευτής κα Μ. Σκραφνάκη υποστήριξε, στη Βουλή, την άποψη των οδηγών ταξί για πληθυσμιακά κριτήρια».

http://www.politis-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: