ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.7.11

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΥ-SIEMENS

ΜπαρμπαΝίκος
Ενώ είχαν βρεθεί στοιχεία για να τεθεί σε αργία ο πρώην πρωτοδίκης ανακριτής της υπόθεσης Siemens, Νίκος Ζαγοριανός, και για να ασκηθεί αναντίον του δίωξη για δύο σοβαρά ποινικά αδικήματα, πέρυσι τον Οκτώβρη ο Άρειος Πάγος δεν «μπόρεσε» να δει τις διοικητικές, ούτε τις πειθαρχικές ευθύνες του. Λεπτομέρια???? Είχε μειοψηφίσει η σημερινή πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου…. Γιατί???? Δεν χρειάζεται να μάθουμε…. Η δικαιοσύνη, αν και τυφλή, είναι πυλώνας μιας σαθρής και σίγουρα σαχλής δημοκρατίας… Μιας καρικατούρας στρατοκρατικού φασιστικού καθεστώτος….
Σήμερα, ενώ είχε ασκηθεί δίωξη σε βάρος του περί ου ο λόγος, για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της κατάχρησης εξουσίας, που σημαίνει επαρκείς ενδείξεις παραπομπής σε δίκη ενός δικαστικού, το Συμβούλιο Εφετών, «αποδέχθηκε» εισαγγελική απαλλακτική πρόταση και με βούλευμά του απάλλαξε τον Νίκο Ζαγοριανό από τη ταλαιπωρία προσαγωγής του ως κατηγορούμενου σε δίκη. Κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να μας ενημερώσει, αν εν τω μεταξύ άλλαξε ο Εισαγγελέας εισηγητής ή η γνώμη του Εισαγγελέα που επέμενε στην ύπαρξη επαρκών στοιχείων για άσκηση ποινικής δίωξης και τι το ριζικό άλλαξε για να υπάρξει τελικά σε απαλλακτική πρόταση και βούλευμα!!!! Δεν είμαστε άξιοι να πληροφορηθούμε τα αδιάσειστα στοιχεία που οδηγήθηκαν στο ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ????
Αλλά ποιος λογαριάζει την ανάγκη απαλλαγής και στη συνείδηση της κοινωνίας??? Δικό τους το μαχαίρι – δικό τους και το πεπόνι. Εμείς ξέραμε τους λόγους για τους οποίους ασκήθηκε δίωξη. Όταν μας πουν τι άλλαξε, δεν έχουμε λόγο να μη κατανοήσουμε το απαλλακτικό βούλευμα που ανατρέπει δικογραφικά δεδομένα. Ως τότε διατηρούμε το δικαίωμα της αμφιβολίας για απόδοση δικαιοσύνης. Τον μανδύα της «αλήθειας» τους ζητάμε.
Υπενθυμίζω, ότι κατά τη διάρκεια των «ανακρίσεων» του Ζαγοριανού για τα μαύρα ταμεία της Siemens, έφυγε ανενόχλητος από την Ελλάδα ο ….Γερμανός Χριστοφοράκος της Siemens και είχε προκληθεί σκάνδαλο και σάλος, επειδή δεν του είχε απαγορευθεί η έξοδος από την Ελλάδα και οι ανακρίσεις καθυστερούσαν προκλητικά.
Τώρα πλέον όλα βρέθηκαν καλά και άγια και ο Ζαγοριανός αποδίδεται κατάλευκος στη κοινωνία. Του ευχόμαστε και καλός βουλευτής. Του ταιριάζει γάντι. Οι υπόλοιποι εμείς, μη δικαστές, ας επιστρατεύσουμε τα γαϊδούρια μας για να πάμε τα αποκαΐδια των δικογραφιών στη χωματερή, μην έλθει η Μέϊρκελ και νιώσει δυσφορία και δυσκολέψει τα προκλεμμένα δάνεια.
Ο χρόνος ήταν κατάλληλος, για τις εξωφρενικές και εξοντωτικές ποινές, σε νέους, για απλή συμμετοχή σε επαναστατική οργάνωση…. Σκασμός και τα κεφάλια μέσα ραγιάδες. Με τη σαβούρα του σκανδάλου Siemens θα ασχολούμαστε????

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ δεν είδε το μνημόνιο αυτό θα δει ;