ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.7.11

Δακρυγόνα και ένταση μεταξύ ΜΑΤ και οδηγών ταξί έξω από το υπουργείο Μεταφορών (video)

Δακρυγόνα και ένταση μεταξύ ΜΑΤ και οδηγών ταξί....
Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο έξω από το υπουργείο Μεταφορών. Οι οδηγοί ταξί, εξαγριωμένοι από το ναυάγιο της συνάντησης των εκπροσώπων τους με το Γιάννη Ραγκούση, άρχισαν να ....
επιτίθενται κατά των ανδρών των ΜΑΤ, πετώντας τους μπουκάλια και διάφορα αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με δακρυγόνα.

Στη συνάντηση ο Γιάννη Ραγκούση συνομίλησε με επταμελή αντιπροσωπεία των ιδιοκτητών ταξί όλης της χώρας. Αμέσως μετά τις συνομιλίες που διήρκησαν μιάμιση ώρα, ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, ανακοίνωσε ότι η απεργία συνεχίζεται και ότι η μορφή του αγώνα δεν θα ανακοινωθεί τώρα, αλλά θα ενημερώνονται τα σωματεία για τον τρόπο αντίδρασης.

Πλέον, οι αυτοκινητιστές θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του ΣΑΤΑ, στην οδό Μάρνη για να αποφασίσουν για τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους. Την ίδια ώρα ομάδα αυτοκινητιστών κατευθύνεται στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι ορισμένοι συνάδελφοί τους έχουν σπάσει την απεργία και εξυπηρετούν τους πολίτες και τους τουρίστες.

 eglimatikotita

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
http://youtu.be/4SiA2vLn_Tw