ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.12.11

2012:Ανοίγει ο δρόμος για τη λευτεριά !

Με το συμβατικό ερχομό του νέου χρόνου,συνεχίζονται οι παράπλευρες απώλειες στην κοινωνία.Η φτωχοποίηση που εντείνεται γεννάει την ανάγκη για ασύμβατες πρός το καθεστώς πολιτικές αποφάσεις και λαική ενότητα ώστε ο ξεσηκωμός που το καθεστώς τρέμει, να φέρει την απελευθέρωση.
Η άφιξη του νέου συμβατικού χρόνου τη φορά αυτή δεν συνοδεύεται απο τις παραδοσιακές φανφάρες που το σύστημα χρησιμοποιούσε πάντα για να ωραιοποιεί τις κρυμμένες κάτω απο το χαλί ωμότητες του σε βάρος των ανθρώπων.

Δεν έχει πλέον το περιθώριο, καθώς όλο και λιγότεροι άνθρωποι είναι είναι σε θέση να πάρουν μέρος σε μία γιορτινή θεατρική παράσταση με τους όρους ακόμα και του πρόσφατου παρελθόνος της τεχνητής ευημερίας των πιστωτικών καρτών που σχεδόν εξαφανίστηκαν.Η κοινωνική κατάθλιψη είναι φανερό ότι καταλαμβάνει δραματικά μεγάλο χώρο στη δύση του χρόνου που φεύγει..


Οι δραστικές μειώσεις του εισοδήματος μισθωτών και συνταξιούχων,τα λουκέτα σε επιχειρήσεις,η κατακόρυφη αύξηση της ανεργίας, οι καθημερινές αυτοκτονίες για οικονομικούς λόγους,οι θάνατοι άστεγων απο ασιτία και υποθερμία,τα λαικά συσσίτια και τα κοινωνικά ιατρεία,συνθέτουν το αποτρόπαιο σκηνικό μιας χώρας και ενός λαού που καταδικάστηκε απλά να πεθάνει.

Οι..ειδικοί θεωρούν την πορεία μιάς ολόκληρης κοινωνίας πρός την εξαθλίωση σαν ..παράπλευρες απώλειες.Η συνεχιζόμενη φτωχοποίηση όλο και μεγαλύτερου ποσοστού πολιτών,για την ώρα τους έχει οδηγήσει σε μία πρωτόγνωρη αμηχανία,μέσα απο μία φάση όπου επιχειρούν να αντιμετωπίσουν τις νέες συνθήκες σε ατομικό-οικογενειακό επίπεδο,σπρωγμένοι απο τα με αριστοτεχνικό τρόπο διδαγμένα προτάγματα δεκαετιών με τα οποία μεγάλωσαν, του τύπου ο σώζων εαυτόν ,σωθήτω..

Οι νέες οικονομικές συνθήκες θα αποδειχτεί σύντομα ότι δεν αποτελούν προσωρινότητα,ούτε μπορεί να γίνει υπέρβασή τους σε ατομικό επίπεδο.Η κατάρρευση των μηχανισμών κοινωνικής συμβίωσης στη χώρα μας και η περιφρούρηση των λαικών συμφερόντων καθώς και του γεωγραφικού μας χώρου με τη δημόσια περιουσία που περιέχει,απαιτούν για την αντιμετώπισή τους συλλογικά αντανακλαστικά.

Η ανάπτυξη νέων μορφών οικονομικής και πολιτικής συνύπαρξης και άμυνας είναι απαίτηση τώρα παρά ποτέ.Οι πολίτες του τόπου αυτού έχουμε χρέος να ξεπεράσουμε τους συμβατικούς, καλλιεργημένους προσεκτικά απο την εξουσιαστική τάξη τρόπους σκέψης και πολιτικές συμπεριφορές που συνεχίζουν να υλοποιούν ακόμα και σήμερα στην Ελλάδα την αρχή του διαίρει και βασίλευε.

Η προώθηση αντισυμβατικών πολιτικών ενεργειών αποτελεί πιά για τη χώρα και το λαό μονόδρομο που θα εκφράζει στο μέγιστο βαθμό την ενότητα και θα υπηρετεί απαράβατα το μεγάλο αγαθό της ατομικής και συλλογικής ελευθερίας.

Μπροστά στα μάτια του σάπιου καθεστώτος που ελέγχει ακόμα τις ζωές μας έχουμε τη δυνατότητα και την υποχρέωση να ορθώσουμε όχι απλά έναν τυφλό ξεσηκωμό. αλλά μία συγκροτημένη πολιτική εναλλαγή που θα φέρει στούς πολίτες όχι μόνο μία ελπίδα,αλλά τη βεβαιότητα ότι ανοίγεται μπροστά μία νέα ζωή συλλογικής και ατομικής ευημερίας..


Ας γίνει το 2012 η χρονιά της απελευθέρωσης

Στα χέρια μας κρατάμε αυτή την προοπτική !


stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια: