ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.12.11

Που τα βρες αυτά γραμμένα αγαπητέ Κάρολε ?


Άκουσα -θα τ' ακούσατε κι εσείς πιστεύω- πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας πήρε τηλέφωνο τον πρωθυπουργό Παπαδήμ(ι)ο για να του πει πως είναι στη διάθεσή του και όποτε το κρίνει σκόπιμο ο κύριος Λουκάς εκείνος θα συγκαλέσει το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.
Η Προεδρική πρωτοβουλία εκδηλώθηκε μόλις μαζεύτηκαν μαύρα σύννεφα και άρχισε να τρίζει η καρέκλα του τεχνοκράτη (τρομάρα του) πρωθυπουργού.
Έψαξα όλο το Σύνταγμα, σελίδα σελίδα, άρθρο το άρθρο, παράγραφο την παράγραφο αλλά πουθενά δεν βρήκα να δίνει τέτοια αρμοδιότητα στον Πρόεδρο ο εν ισχύει (ακόμα τουλάχιστον) καταστατικός χάρτης της χώρας.
Με όλο λοιπόν το σεβασμό προς το θεσμό αλλά και την προσωπική ιστορία του Προέδρου της Δημοκρατίας που πολύ πειράχτηκε και δάκρυσε όταν του την πέσανε και τον κράξανε πριν 2 μήνες στη Θεσσαλονίκη ρωτάω... Που τα βρήκες ολα αυτά γραμμένα σεβαστέ μας Πρόεδρε....
Μήπως το παραξεφτυλίσατε το Σύνταγμα που ορκιστήκατε να τηρείτε κύριε Παπαούλια.
Αλλά θα μου πείτε μήπως ήταν Συνταγματικά ορθή η διαδικασία επιλογής και η ανάθεση εντολής σχηματισμού κυβέρνησης στον κύριο Παπαδήμο?

Δεν υπάρχουν σχόλια: