ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.2.12

Η πρώτη δωδεκάδα (;) του Καμμένου


Panos Kammenos
Πληθαίνουν οι επαφές του ανεξάρτητου βουλευτή Παναγιώτη Καμμένου ενόψει της ανακοίνωσης του νέου πολιτικού φορέα που θα δημιουργήσει.
Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες του diktionews.gr, έχει γίνει κρούση σε τουλάχιστον 11 νυν και πρώην βουλευτές ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινισθεί αν η συγκεκριμένη ενδεκάδα έχει αποδεχθεί στο σύνολό της ή εν μέρει τη συμμετοχή της στο νέο πολιτικό σχήμα.
Ο κ. Καμμένος λοιπόν έχει χτυπήσει την πόρτα του βουλευτή Θεσσαλονίκης Γιάννη Ιωαννίδη, καθώς και του συναδέλφου του της Αττικής Γιώργου Βλάχου αλλά και αυτού της Β' Αθηνών Μάκη Γιακουμάτου.
Επαφές λέγεται ότι είχε ο κ. Καμμένος και με τον αναπληρωτή γραμματέα Συνδικαλιστικού της ΝΔ Γιάννη Μανώλη καθώς και με τον βουλευτή Λακωνίας Γρηγόρη Αποστολάκο ο οποίος φέρεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος από το περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ λόγω της προώθησης της Φεβρωνίας Πατριανάκου στο νομό.
Στη Θεσσαλονίκη όμως ο κ. Καμμένος πλην της πόρτας του κ. Ιωαννίδη έχει χτυπήσει και αυτές των Γιώργου Ορφανού και Αδάμ Ρεγκούζα εφόσον οι δύο τελευταίοι δεν θα ενταχθούν στο νεοδημοκρατικό ψηφοδέλτιο.
Ένας άλλος «υποψήφιος» είναι ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Σταμάτης ενώ σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες ο κ. Καμμένος είχε επαφές και με δύο πρώην βουλευτές της Α' Αθηνών τη Μάρω Κοντού και τον Κώστα Καρρά.
Οι προσπάθειες πάντως του ανεξάρτητου βουλευτή Β' Αθηνών έχουν... ακουμπήσει και τον ΛΑΟΣ με την κρούση που έγινε στον Κυριάκο Βελόπουλο μετά την ένταση που υπάρχει στις σχέσεις του τελευταίου με τον πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Καρατζαφέρη εξαιτίας της υπόθεσης Καραμπέρη.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι επαφές του Π. Καμμένου με τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν σημαίνουν και αποδοχή, από μέρους τους, της πρότασης συνεργασίας που τους έγινε ενώ μέχρι τη στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης της δημιουργίας του νέου κόμματος κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τα πρόσωπα που θα το στελεχώσουν.

δικτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια: