ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.4.12

Καλόν Αγώνα και Καλή Λευτεριά Ελληνες!



Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Ελληνες, αδέρφια μου!

Ουδείς πλέον μπορεί να ισχυριστεί ότι όλα όσα έγιναν τα τελευταία 2 χρόνια ήταν εντελώς τυχαία και οφείλονται και μόνον στην...αμέριστη βλακεία του πρώην πρωθυπουργού. Οχι. Υπάρχουν στοιχεία που τεκμηριώνουν το οτι ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπήρξε φορέας (δεν λέω εμπνευστής γιατί το αποκλείω λόγω "βλακείας") ενός προμελετημένου σχεδίου για να φέρει τα πράγματα ως εδώ για τον τόπο. Οι δηλώσεις του τόσο προεκλογικά, όσο και λίγο μετά την εκλογή του, όσο και τα γεγονότα των αποκαλύψεων που ακολούθησαν τους τελευταίους μήνες, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Προμελετημένο σχέδιο οικονομικής δολοφονίας μιας χώρας και - πιθανώς - ενός νομίσματος, σχέδιο που είχε εκπονηθεί στους υπόγειους ορόφους του κτιρίου του ΔΝΤ και στα σαλόνια των απόρθητων ξενοδοχειακών μονάδων της λέσχης Μπίλντελμπερκ, της οποίας είναι μέλος.

Τίποτε από τα γεγονότα των τελευταίων 2 ετών δεν συνέβησαν τυχαία. Ούτε υπήρξαν προϊόντα λανθασμένων χειρισμών από κυβερνητικά στελέχη ή ακόμη κι απ τον ίδιο. Υπήρξαν απόλυτα στρατηγικά σχεδιασμένες κινήσεις, με υπολογισμούς περί του αποτελέσματος για την κάθε μία και ασφαλώς και της τελικής πράξεως. Δεν μπορώ να ξέρω ποιό θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της τελευταίας πράξης, αλλά ένα είναι σίγουρο, κατ΄εμέ. Οτι η πατρίδα μας πλέον βρίσκεται στο χάος. Και πολύ δύσκολα θα βγεί απο αυτό.

Οι στρατηγικές κινήσεις του σχεδίου που ακολούθησε ο Παπανδρέου ήταν στην ουσία τους τέσσερις:

Πρώτον, λοιδωρία και κατασυκοφάντηση του ελληνικού λαού και της κατάστασης της ελληνικής οικονομίας μέσω - δήθεν - αγανακτισμένων δηλώσεων δικών του ή των βασικών στελεχών του, με στόχο την αποσταθεροποίηση, την αύξηση των spreads και την εκτίναξη των CDS και την υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας απο τους διεθνείς οίκους.

Δεύτερον, το μαγείρεμα των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ με στόχο την παρουσίαση ψευδών στοιχείων, ούτως ώστε να θορυβηθούν για τα καλά οι αγορές και να αναγκαστεί η Ευρώπη να αποδεχτεί την επέμβαση του ΔΝΤ.

Τρίτον, να εξαναγκαστεί η χώρα, μέσα στον πανικό της επικείμενης οικονομικής κατάρρευσης, να αποδεχτεί μνημόνιο οικονομικής σταθερότητας, με επαχθείς για τη χώρα όρους και - το ζητούμενο - εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας και περιουσίας. Αυτή η τρίτη κίνηση είχε επίσης και ως παράμετρο την γενική αποσταθεροποίηση της ευρωζώνης, μια αποσταθεροποίηση που θα έφερνε στην επιφάνεια και την πραγματική κατάσταση και άλλων "αδύναμων" χωρών και το ντόμινο που θα ακολουθούσε, θα έφερνε προ τετελεσμένου όλους τους ευρωπαίους - μη προετοιμασμένους για κάτι τέτοιο - ηγέτες.

Τέταρτον, την πλήρη βύθιση της χώρας στην ύφεση, την ανεργία και τη φτώχεια, ούτως ώστε να μπορούν οι ξένοι οικονομικοί δολοφόνοι να την κατακερματίσουν και να εκμεταλλευθούν τον πλούτο της, ορυκτό, υπερθαλάσσιο και υποθαλάσσιο, την ακίνητη περιουσία της και το εργατικό της δυναμικό σε εξευτελιστικές τιμές, καθιστώντας την το πρώτο "πειραματόζωο" για την επικείμενη επιβολή μιας παγκόσμιας Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Οι δηλώσεις - κατά καιρούς - άλλωστε του ίδιου του Παπανδρέου περί της ανάγκης μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, δεν ήσαν καθόλου τυχαίες. Ήταν κι αυτές μέρος του σχεδίου, για την - ασυνείδητη - προετοιμασία του ελληνικού λαού, για κάτι το οποίο θα ήταν τελικώς ο αναπόφευκτος στόχος αυτής της σφοδρής οικονομικής αποσταθεροποίησης.

Το μέγα ζητούμενο όμως είναι ο λαός. Αυτός ο υπερήφανος λαός, που έχει υπομείνει τα πάντα απο τον απίθανο αυτόν άνθρωπο. Ποιές θα είναι οι αντιδράσεις του; Τι θα επιλέξει στις επικείμενες εκλογές; Θα επιλέξει "αντικατάσταση" απλώς της παρούσας κατάστασης, με οδηγό αυτή τη φορά τον έτερο ...καππαδόκη του διεφθαρμένου παλαιοκομματισμού ή θα στηρίξει (επιτέλους) ανεξάρτητες πατριωτικές κινήσεις, οι οποίες και θα καθίσουν μαζί του στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να βγει μια "εθνική κυβέρνηση" που θα αναλάβει και το κόστος της παλινόρθωσης της χώρας από την ΠΑΣΟΚική λαίλαπα;

Πολλά θα παιχτούν τις τελευταίες μέρες και ασφαλώς μέγιστο ρόλο θα παίξει και η κατεύθυνση που θα δείξουν τα ΜΜΕ. Αν αυτοί επιλέξουν να επιβάλλουν τη "λύση Σαμαρά", είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνουμε και πάλι στο ίδιο έργο θεατές. Αν τα πράγματα δεν μείνουν εκεί, τότε έχουμε ελπίδες να δούμε νέες πολιτικές δυνάμεις στη Βουλή και νέους, άφθαρτους πολιτικούς που θα βάλουν βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο. Για το καλό της πατρίδας και όλων μας.

Είναι ίσως, Η ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!

Αν κινηθούμε συνετά ΤΩΡΑ, τα ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ!
Αν αδιαφορήσουμε, ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ!


Σκεφτείτε τα παιδιά σας Ελληνες! Σκεφτείτε τα εγγόνια σας! Σκεφτείτε το μέλλον μας σαν λαός! ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; Μια πατρίδα κουρελιασμένη; Μια πατρίδα καταλερωμένη και εξευτελισμένη; Θέλετε να καταδικάσετε τα παιδιά σας στην αιώνια ξενητιά;

Αυτά είναι τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, οι κόρες και οι γιοί σας! Εμείς, εσείς, όλο το Εθνος!

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Αυτά τα παιδιά, που αγωνιούν για το δικό τους αύριο, βλέποντας ΕΜΑΣ να καθόμαστε με παχύ κώλο στον καναπέ μη μπορώντας να αντιδράσουμε στο ξεπούλημα της γής μας, φεύγουν για άλλες πατρίδες!

Φεύγουν, όπως έφευγαν τότε με το πάρσιμο της Πόλης απο τους Αγαρηνούς, όπως τότε με τη τούρκικη σκλαβιά, όπως τότε με τη καταστροφή του εικοσιδυό, όπως τότε στα χρόνια της μεγάλης φτώχειας του 50 και του 60... Πόσοι απο αυτούς γύρισαν; Λίγοι αδέρφια, πολύ λίγοι! Σχεδόν ΚΑΝΕΙΣ! Ποιός έχασε τότε αδέρφια; Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΝΑΧΑ! Που έγινε πιο φτωχή και πιο ταπεινωμένη!

Αυτοί που έμειναν πίσω όμως πολέμησαν και τη ξανασήκωσαν τη πατρίδα, γιατί ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΟΜΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ!

Αύριο εμείς πια, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Καλόν Αγώνα και Καλή Λευτεριά Ελληνες!



1 σχόλιο:

manos είπε...

13.7 ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ! ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΧΙ 30 ΜΙΚΡΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΠΗΓΕΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ 1% ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ 13.7....... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ....
ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ-ΔΝΤ-ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΓΕΝΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΠΑΜ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠ ΤΙΒΙ ΤΗΝ ΟΜΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΡΡΡ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΝΔΡΙΟ ΣΤΟ 02.31.15, 15ΛΕΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ….http://www.livestream.com/epamwebtv/video?clipId=pla_0763fc34-6cba-497a-bfdf-e8d141b6e8b0&utm_source=lslibrary&utm_medium=ui-thumb.
Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ 7 ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΥΛΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΟΠΟΤΕ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΤΙ ΠΟΥΝ….ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑ.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΥ 1993… ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΩΣΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
0 ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 1964 ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΡΕ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΙΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1827 ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ 1932 ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΡΤΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΗΡΑΝΕ ΜΙΖΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΓΚΟΛΝΤΜΑΝΣΑΚΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.