ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.4.12

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ…ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!



* Θα ξαναδώσουμε τα κλειδιά της χώρας στους καταστροφείς μας ή θα φέρουμε την ελπίδα στον τόπο;
* Έλληνα, θα ψηφίσεις αυτούς που σου υποδεικνύει η Μέρκελ, η Λαγκάρντ και ο Γιούνκερ ή αυτό που επιτάσσει το πατριωτικό σου καθήκον; 

του Μάκη Βραχιολίδη
Έπρεπε να περάσουν 31 μήνες από τον Οκτώβριο του 2009  για να δοθεί η δυνατότητα στον ελληνικό λαό να ψηφίσει.  Επί δυόμισι και πλέον έτη, όχι μόνον αγνοείται ο κοσμάκης αλλά οδηγείται όπως τα πρόβατα στη σφαγή. Ο άθλιος Παπανδρέου εξελέγη για να φέρει το χαμόγελο και να τηρήσει την ρήση «λεφτά υπάρχουν»! Υποσχέθηκε ότι θα διασφάλιζε τις συντάξεις και θα προέβαινε σε αυξήσεις των μισθών των εργαζομένων, για να σύρει τελικά την Ελλάδα στους διεθνείς κερδοσκόπους. Περιδιάβαινε την Ευρώπη διαπομπεύοντας τη χώρα, με συνέπεια να  την παραδώσει έρμαια στις ορέξεις των εχθρών της.
Τα δικαιώματα των εργαζομένων που κατακτήθηκαν με αίμα, ιδρώτα και πολύχρονους αγώνες,  έγιναν σκόνη μέσα σε δύο χρόνια αδιάκοπης λεηλασίας μισθών και συντάξεων.
Η οικονομία της Ελλάδος εξισώθηκε με αυτή του  Μπαγκλαντές, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Λες και ο τόπος αυτός έμοιαζε με χρηματιστηριακή μετοχή-φούσκα. Από την υψηλότατη βαθμίδα  αξιοπιστίας, οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης υποβίβασαν στην κατηγορία-σκουπίδια την ελληνική οικονομία! Το σχέδιο θανάτου της Ελλάδος και του λαού της, είχε μπει σε πλήρη εφαρμογή. Τα Μνημόνια, Μεσοπρόθεσμα και Εφαρμοστικοί Νόμοι, ήταν το κοστούμι για την κηδεία της χώρας μας που είχαν προγραμματίσει τα κοράκια της διεθνούς τοκογλυφίας, με τον Παπανδρέου να παίζει τον ρόλο του… ράφτη που θα φορούσε κάθε τόσο το νέο κουστούμι στην δύσμοιρη Πατρίδα. Οι όποιες ειρηνικές λαϊκές αντιδράσεις πνίγονταν στο αίμα και τα χημικά!
Η κοινοβουλευτική δικτατορία είχε ήδη επιβληθεί στη χώρα μας, με την Μέρκελ να είναι το απόλυτο αφεντικό!  Έστειλε τους Επιτρόπους της και προετοίμαζε το έδαφος για τα χειρότερα. Ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί ήταν τα εκτελεστικά όργανα των χαρτογιακάδων της τρόικας.
Η αποχώρηση Παπανδρέου και η σύμπραξη Σαμαρά-Καρατζαφέρη, έσερνε την Ελλάδα σε μια ακόμη, ερήμην του απόφαση: στη δημιουργία της διορισμένης Κυβέρνησης Παπαδήμου! Ο Παπαδήμος ήταν ο υπεύθυνος για τα μαγειρεμένα οικονομικά στοιχεία με τα οποία το 2001 έχωσαν πλαστώς την Ελλάδα στο ευρώ. Ο Παπαδήμος ήταν ο άνθρωπος των τραπεζών και της Goldman Sachs και αυτός που απαίτησε αμέσως νέες θυσίες από τον λαό.
Οι δωσιλογικές υπογραφές Σαμαρά-Παπανδρέου στο περίφημο Μνημόνιο 2 και τη δανειακή σύμβαση PSI που το συνόδευε, παρέδιδε την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών της για τις επόμενες δεκαετίες, στα χέρια  των κερδοσκόπων μέσω του αγγλικού δικαίου. Μισθοί, συντάξεις, επιδόματα, προσαρμόζονταν στα επίπεδα της Βουλγαρίας.
Η Ελλάδα μέσα σε δύο χρόνια από την βιαία  υπαγωγή της στα κελεύσματα των κερδοσκόπων, παραμορφώθηκε! Από υγιής, κατάντησε άρρωστη, άστεγη.
Σήμερα πια, πεθαίνει ή αυτοκτονεί!
Αυτή την πολυτραυματισμένη και έτοιμη  να της διαμοιράσουν τα ιμάτια Ελλάδα, πρέπει να σώσει ο ελληνικός λαός. Και μαζί της να σωθεί ο ίδιος και οι επόμενες γενιές Ελλήνων.
Το μήνυμα των επόμενων εκλογών συνεπώς, οφείλουμε ως πατριώτες να το μετατρέψουμε σε αναστάσιμο και ελπιδοφόρο. Ας μην ξεχνάμε ότι ο τόπος αυτός στο διάβα της ιστορίας του, αναγεννιόταν μέσα από τις  στάχτες του. Ο Έλληνας ψηφοφόρος πρέπει να σκεφτεί πώς και γιατί τον έφτασαν σε αυτό το σημείο. Ποιοι του άνοιξαν τις πύλες της κολάσεως, ποιοι τον οδήγησαν βιαίως και ερήμην του σε νέα γερμανική κατοχή. Ποιοι συνεργάζονται ακόμη και σήμερα με τους νέους κατακτητές της Ελλάδος και επιβουλείς της ελευθερίας και του μέλλοντος των παιδιών του.
Το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. που επί 40 χρόνια κυβερνούν την χώρα διέλυσαν τον τόπο και μαζί τις ελπίδες και τα όνειρα της νεολαίας. Οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., πρώην και νυν, είναι οι καταστροφείς της Πατρίδας. Αυτές που πρέπει να λογοδοτήσουν για τα πολιτικά τους εγκλήματα καθήμενες στο σκαμνί του Ειδικού Δικαστηρίου. Εξακολουθούν όμως και έχουν στα χέρια τους τις τύχες του Ελλάδος, ζητώντας να συνεχίσουν –φευ- να κυβερνούν τη χώρα μέσω της ανίερης συνεργασίας τους. Στην πραγματικότητα ζητούν να γίνουν εκτελεστές των εντολών της Μέρκελ μια και οι Σαμαράς-Βενιζέλος υπέγραψαν την υποταγή τους στον Δ’ Ράϊχ για τα επόμενα χρόνια!
Συνέλληνα, σκέψου πριν πας στις κάλπες. Σκέψου ότι οι σύγχρονοι δωσίλογοι έχουν ήδη υπογράψει ότι θα συνεχίσουν τον αδυσώπητο πόλεμο σε βάρος των μισθωτών, συνταξιούχων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Υπέγραψαν να εξαθλιώσουν περισσότερο κόσμο και εφόσον εκλέξουν κυβέρνηση μετά τις 6 Μαΐου, θα λάβουν μέτρα 14 δις ευρώ,  θανατηφόρο θηλιά για τους Έλληνες.
Η Μέρκελ, η Λαγκάρντ, ο Γιούνκερ, ο Μπαρόζο και τα άλλα μπουμπούκια της κερδοσκοπίας, ζητούν χυδαία και ξεδιάντροπα, ο ελληνικός λαός να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Το ίδιο έκανε με τον δικό του τρόπο ο απερχόμενος Πρωθυπουργός  Λουκάς Παπαδήμος. Θα υπακούσουμε στις υποδείξεις των κερδοσκόπων και των υπηρετών τους  ή θα κάνουμε αυτό που επιτάσσει το πατριωτικό μας καθήκον;
Να συντρίψουμε δηλαδή τα μνημονιακά κόμματα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: