ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.5.12

ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟ ΠΑΣΟΚ..ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΑΠ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ!! ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕ!!

ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ : ΘΑ ΠΛΑΚΩΝΑ ΣΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κάτια Περλεπέ Σηφουνάκη,(της κόπηκε τωρα το μεροκαματο και "χρωσταει" η γυναίκα..για αυτο ειδε το φως το αληθινον) κατά τη διάρκεια συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος στη Χαλκίδα, εξαπέλυσε επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου λέγοντας ότι διέλυσε το κόμμα και ότι εάν τον πετύχαινε στον δρόμο θα τον πλάκωνε στις σφαλιάρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: